Injuro si tu, daca e proasta actioneaza la fel. Eu i-am tras o injuratura de fata cu taicameu (e masa) si era cat pe ce sa moara de un atac la inima ) astea sant babe proaste nu stiu ce e respectu
N-o mai suna. Ce bucurie mai ai sa-ti suni bunica cand iti raspunde asa? Daca te intreaba de ce n-o suni spune-i ca e din cauza limbajului oribil.
De ce nu o întrebi ce are? Într-adevăr, este greu să vorbești cu o persoană care te jigneşte și nu te asculta dar aici trebuie să arăţi şi tu o anumită siguranţă şi să nu te lași copleșit de vorbele ei chiar dacă în tine îţi vine să plângi! Ridică puţin tonul, dar nu ţipa sau urla și spune-i pe un aer serios și deranjat că nu înţelegi de ce îţi vorbește aşa, dacă ai deranjat-o cu ceva. Dacă nu merge, n-ai ce face! Ea va uita de asta, cu timpul dar durerea ta rămâne! Încearcă s-o tragi de limbă, poate îţi spune!
La bătrânețe nu îți mai dai seama ce faci și ce spui, nu ai ce sa faci decât sa o accepți așa cum e știu ca Îți e greu și eu am o bunica cu un caz asemănător dar nu pot schimba cu nimic felul în care gandeste.
La bătrânețe, nu mai gândești așa de bine, ar trebui sa o intelegi
Nu o mai suna. Hah, simplu raspuns, a? Da, stiu, e placut si e o bucurie sa iti suni bunica si sa ii spui reusitele si bucuriile, dar, daca nu ai cu cine, asta e. Suna pe altcineva, o sa gasesti, de asigur eu. Daca te suna ea, pur si simplu nu raspunde. Si daca totusi vrei neaparat sa o suni si iti spune aia, doar inchide cand incepe sa te jigneasca, du-te, uite-te la ceva care iti place, asculta muzica, vorbeste cu prietenii, iesi cu prietenii. Totusi, simplu raspuns, nu? Dar, depinde si ce lucruri ii spui. Daca ii spui ca nu stiu, ai o iubita, s-ar putea sa iti spuna asta pentru ca nu e de acord, e alta generatie, cateva chestii s-au schimbat, generatiile trecute erau mai rusinoase. Na, asta e, gaseste o alta solutie.
Pai...si mai rau se enerveaza daca ascult muzica, daca vorbesc si ies cu prietenii.
Cred că ceva rock la maxim și un look scarry te-ar ajuta cel mai bine