anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o problema mare in viata. Bunica mea are 55 de ani si ori de cate ori o sun si ii spun lucruri bune ea imi zice: "N****titule ce esti de m**st", "Mata e ta**ita" si alte lucruri urate. DECI vreau sa fac ceva cu ea. Ce sa fac, ca am 14 ani, iar saraca mama degeaba ii spune Bunicii mele sa nu ma mai jigneasca, si bunica degeaba. Ajutati-ma, ce sa fac cu bunica mea? NU MAI SUPORT

12 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Injuro si tu, daca e proasta actioneaza la fel. Eu i-am tras o injuratura de fata cu taicameu (e masa) si era cat pe ce sa moara de un atac la inima laughing ) astea sant babe proaste nu stiu ce e respectu

| Adry05 a răspuns:

N-o mai suna. Ce bucurie mai ai sa-ti suni bunica cand iti raspunde asa? Daca te intreaba de ce n-o suni spune-i ca e din cauza limbajului oribil.

| OldSoul a răspuns:

Exista o vorba la noi in popor:
"Cui pe cui se scoate!"

| Doub a răspuns:

Ce bunică distractivă laughing

| 4StarLight a răspuns:

De ce nu o întrebi ce are? Într-adevăr, este greu să vorbești cu o persoană care te jigneşte și nu te asculta dar aici trebuie să arăţi şi tu o anumită siguranţă şi să nu te lași copleșit de vorbele ei chiar dacă în tine îţi vine să plângi! Ridică puţin tonul, dar nu ţipa sau urla și spune-i pe un aer serios și deranjat că nu înţelegi de ce îţi vorbește aşa, dacă ai deranjat-o cu ceva. Dacă nu merge, n-ai ce face! Ea va uita de asta, cu timpul dar durerea ta rămâne! Încearcă s-o tragi de limbă, poate îţi spune!

| jon987654321 a răspuns:

Scoate'i un ochi si pune-i smoala in gura cand sforaie.

| Softe a răspuns:

La bătrânețe nu îți mai dai seama ce faci și ce spui, nu ai ce sa faci decât sa o accepți așa cum e știu ca Îți e greu și eu am o bunica cu un caz asemănător dar nu pot schimba cu nimic felul în care gandeste.

| radu877 a răspuns:

Baba nebuna.laughing

| Valentina_Clara_1998 a răspuns:

La bătrânețe, nu mai gândești așa de bine, ar trebui sa o intelegi

| Ventilator12345 a răspuns:

Nu o mai suna. Hah, simplu raspuns, a? Da, stiu, e placut si e o bucurie sa iti suni bunica si sa ii spui reusitele si bucuriile, dar, daca nu ai cu cine, asta e. Suna pe altcineva, o sa gasesti, de asigur eu. Daca te suna ea, pur si simplu nu raspunde. Si daca totusi vrei neaparat sa o suni si iti spune aia, doar inchide cand incepe sa te jigneasca, du-te, uite-te la ceva care iti place, asculta muzica, vorbeste cu prietenii, iesi cu prietenii. Totusi, simplu raspuns, nu? Dar, depinde si ce lucruri ii spui. Daca ii spui ca nu stiu, ai o iubita, s-ar putea sa iti spuna asta pentru ca nu e de acord, e alta generatie, cateva chestii s-au schimbat, generatiile trecute erau mai rusinoase. Na, asta e, gaseste o alta solutie.

| PublicName330 a răspuns (pentru Ventilator12345):

Pai...si mai rau se enerveaza daca ascult muzica, daca vorbesc si ies cu prietenii.

| Divy a răspuns (pentru PublicName330):

Cred că ceva rock la maxim și un look scarry te-ar ajuta cel mai bine