anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o problema mare.si caut niste raspunsuri...deci parintii devin tot mai agresivi in ultimul timp si totul din cauza surorii mele...nu mai suport.trebuie sa plec din casa asta pana nu se ajunge la crima...de fapt eu deja imi fac bagajele asa ca nu stiu daca mai apuc sa citesc raspunsurile voastre.mersi oricum

Răspuns Câştigător
kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Hey! Emo... Nu esti singura care ai trecut prin asta... sau care treci prin asta... Nu o sa se ajunga la crima! Parintii tai tin la voi... Vor sa va fie bine... Puteti eventual sa le explicati ca pentru voi "bine" inseamna altceva... Dar sa-i ascultati si pe ei...
sau... cea mai simpla varianta de a te "intelege" cu parinti e "zici ce vor si faci ce vrei"... adica... le spui ce stii ca vor sa auda... dar in momentul in care nu mai sunt prin zona sau ajungi sa faci chestia pe care ai discutat-o cu ei o faci cum vrei tu...

9 răspunsuri:
Antonia_4818
| Antonia_4818 a răspuns:

Draga Oliana..., sa speram ca nu a facut vreo prostie... sad

| anonimvirtual89 a răspuns:

Poi sa zicem ca sunt in regula...nu am facut nici o prostie si apropo sunt baiat nu fetitahee hee...in orice caz va multumesc k sunteti alaturi de mine...va raman dator :*:*>big grin

| anonimvirtual89 a răspuns:

Deci am revenit.sa va zic ca sunt baiat nu fetitahee hee ...asa deci va multumesc foarte mult tuturor k sunteti alaturi de mine...nu stiu ce sa mai zic totul s`a rezolvat aksa ...deci nu stiu cum sa va multumesc... pana la urma cred ca tot voi vezi ramane prietenii mei ADEVARATI...mesk mult:*

| georgianacas a răspuns:

D-ne fereste nu pleca nicaieri fato poate ti se intampla ceva rau, incearca sa clarifci lucrurile

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Draga, calmeaza-te. nu pleca nicaieri, unde sa te duci? te rog du-te la parintii tai, incearca sa vorbesti cu ei calm sa lamuresti problemele. te rog incearca sa vorbesti cu ei, poate numai cu mama. in ultima instanta, adu-i aici pe site, sa vorbim cu ei, poate ajuta. sint aici medici, psihologi, oameni de buna credinta. hai sa incercam sa ajutam! nu pleca aiurea, sa nu patesti ceva. ok? te rog raspunde!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da-mi un nr de telefon, te sun eu.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Fetitzo, unde esti? mi-ar parea rau sa faci o prostie, te rog da un semn de viata. hai, vorbeste cu noi! sint aici fete de varsta ta, sau doamne de varsta mamei tale. toate te putem ajuta. ai grija de tine, draga mea!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Alessa... acum am revenit si vad ca nu da nici un semn fetita asta. da...sa speram sad

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mai baiatule laughing m-ai speriat. bine ca s-a rezolvat problema. altadata fii mai explicit. ma bucur ca ai revenit sa ne spui despre tine si chiar sper sa mai vorbim. si mai sper sa nu mai ai problemewinking