Asta depinde foarte mult de voi doi. Trebuie sa gasiti o cale de mijloc. Ori vine ea la tine, ori tu la ea, ori va intoarceti in Romania.
Daca esti in alta tara... nu inseamna ca trebuie sa ne insiri noua niste hieroglife de nedescifrat.
E foarte complicata situatie, trebuie sa gasesti o metoda pentru a face relatia sa reziste si la distanta.in curand vei fi major si o sa mergi la ea
Sincer te inteleg, stiu prin ce treci eu zic sa vorbesti prima dat cu tatal ei sa ii zici la el cat de mult ti la fata lui si sa il faci sa inteleaga ca va iubiti apoi sa pleci la ea. Bafta!
Doub. Nu are nicio logica ce spui tu acolo sunt multe cazuri care s-au rezolvat. si eu am cerut un raspuns ajutator nu un raspuns sa ma dea inapoi
Hm. Reciteste-ti intrebarea si iti vei da seama ca e foarte greu de descifrat.
Plus ca nu prea inteleg ce-i cu iubirea asta atat de mare intre o tipa de 14 ani si un baiat de 17. Esti sigur ca te iubeste?
Doub. Sti ce cred eu? Si suferit foarte mult si nu mai ai incredere in nimeni si incerci sa ma ajuti sa uit cred! A facut prea multe pentru mine sa imi dau seama ca chiar ma iubeste! Inca o data am cerut un raspuns ajutator! Daca nu poti nu commenta nu esti obligata!