| Carvia a întrebat:

Am o problema nu ma prea inteleg cu familia mea si vreau sfaturi ce ar trebui sa fac?

Răspuns Câştigător
| ἔłἷẓὗќᾄᾄᾄᾄᾄᾄᾄᾄ a răspuns:

Pai, in prinul rand ar trebui sa vorbesti deschis cu ei.Intreaba-i daca ii deranjeza ceva la tine si daca da, incearca sa te schimbi. Spune-le ce te deran
jeaza la ei.Incearca sa fii intelegatoare.Deschide discutia atunci cand sunt in cea mai buna stare posibila. Sper ca te-am ajutat. Fundaaaaa?

7 răspunsuri:
| gigiro a răspuns:

Capul plecat, sabia nu-l taie!

| vader a răspuns:

Cam generala intrebarea, in ce constau neintelegerile? Ce varsta ai? Cu ce te ocupi momentan? Familia inseamna parintii sau sot/sotie, copii?

| andreeadragutza22 a răspuns:

Am patit-o si eu depinde la mine so intamplat pentru ca parintii mei so dezpartit happy da ar trebui sa ii inctelegi chit ca nu iti place si sa faci ce zic ei chair de nu vrei, asa sunt parintii mereu mofturosii nu fa aia nu ai voie etc. incearca unpik sa i iintelegi asa am facut si eu si mi-am dat seama de multe lucruri

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai incercat sa vezi daca se mai pot intelege? sa fii mediator? le-ai spus ca ai nevoie de ei, impreuna?

| aly a răspuns:

Spune-le in fata ce ai de spus.

| patricia_8129 a răspuns:

Asa sunt si eu stai linistita te inteleg eu nu ii iau in calcul nu ii bag in seama eu las de la mine.

| Antony11 a răspuns:

Sa fii cuminte