Pai in primul rand cati ani sa stiu ce sfat iti dau.in al doilea rand eu sunt fata.si uneori fetele joc foarte bine teatru.am auzit multe fete spunad:cand ma sarut cu ala ma gandesc la bunaciunea aia. Inseamna ca si-a batut joc de tine adica a fost cu tine probabil doar ca sa il faca jelos pe fostul sau nu avea cu cine sa se sarute sau stea.si probabil plangea doar asa ca sa te rempaci cu ea sa nu cada de proasta deci nu trebuia sa o ierti. stiu multe despre baietii sensibili ii ador(o buna calitate) dar daca vei ierta pe toata lumea vei cadea de fraier si o sa fii barfit(SI EU SUNT FOARTE SENSIBILA)DAR NAM CE FACE
Bai lasati-o-n fasole si luati o pauza.Cred ca va veti da seama cel mai bine ce ii trebuie fiecaruia.
Frate,te cam joaca pe degete fata asta.Cine iti garanteaza ca atuncea cand se saruta cu tine nu se gandeste la ala? Se gandeste doar ca nu-ti spune ca un om nu se schimba peste noapte si cred ca ce a folosit ea este tehnica cu lacrimi de crocodil.Un sfat ca de la baiat la baiat ar fi sa o lasi si sa nu te mai stresezi atata, nu se merita.Aratati caracterul de baiat si nu te lasa molesit de o fata ca daca am sta dupa fiecare asa...am fi prostii planetei.
Cred ca trebuie sa ai mai multa incredere in ea, sa dai mai multe sanse relatiei voastre.Parerea mea e ca o relatie serioasa se bazeaza in primul rand pe sinceritate, intelegere, o prietenie adevarata si un respect reciproc iesit din comun. Gelozia trebuie sa existe intr-o oarecare masura, dar nu trebuie sa fie prea mare.
Pune lucrurile frumoase si bune intr-o balanta alaturi de cele negative si atunci iti vei da seama ce trebuie sa faci cu relatia dintre voi doi.Decizia este doar a ta!
Hmm.de obicei fetele stiu sa joace foarte bine teatru (si eu sunt fata si de multe ori am obt ce am vrut doar printr`o singura lacrima ), de aceea incearca sa o testezi cu ceva [gandeste`te la ceva potrivit] Totodata ofera`i mai multa incredere, fiindca fetelor le place sa li se ofere incredere! Bafta !
Buna.Eu sunt Ionela.Mi-as dori sa te pot ajuta sa gasesti raspunsuri la intrebarile care par ca te nelinistesc.Ma poti gasi la id-ul fogelline. oasis.Te astept cu drag.Doamne ajuta!