Eu zic sa mergi mai departe si sa cauti pe altcineva.
Dupapa parerea mea el a incercat sa se culce cu tine, poate nu e asa, poate e doar parerea unde-i fete de 15 ani, dar vorbele lui asta m-au facut sa cred.
Ignora-l, un baiat de genul asta nu merita atentie, dupa ce te saruta se indragosteste subit de o fata "extraordinara".
Eu zic sa treci peste si sa rupi legatura definitv cu el.
Daca intr-adevar ii pasa de tine, te va cauta, daca nu inseamna ca ai facut bine ca l-ai ignorat.
Sper ca vei lua cea mai buna decizie pentru tine.
Bafta :*
Salut. E simplu Tu singurica ti'ai raspuns la intrebare! Uita'l si nu il mai cauta. Daca e sa fie al tau, o sa fie. Probabil data viitoare, cand o sa va reintalniti si o sa ajungeti la ceva mai mult decat o excitare. Sa nu te intrebi dupa aceea de ce te'a lasat cu ochii in soare. Nu vad stabilitate, el stie ce vrea, nu vrea realtii la distanta. Nu il mai cauta ca dupa aceea o sa te ia drept disperata. In locul tau, nici nu ii mai dateam importanta. Ba din contra, imi cautam un alt iubit si il uitam complet. Nu te tine numai pentru unu' cu care ai stat 5 zile, zic eu. In 5 zile nu se pun sentimente. Sunt multi care dupa 1 an se despart dapoi dupa 5 zile! Viata e frumoasa merita traita. Gandeste'te la acea clipa ca la ceva frumos. Atat doar. Tine minte : lasa trecutul, priveste viitorul. Succes in alegere.
Eu zic ca esti putin sarita de pe fix. ai mai pus intrebarea asta si ti s-a raspuns la ea, si inca foarte bine. ce mai vrei altceva?
Sa nu mai vorbesc ca erai indragostita ba de proful de religie, ba de unul de 30 de ani. oameni buni, uitati-va la intrebarile acestei fete... sa vedeti aici probleme la mansarda
Vai de capul meu cat ai scris... inseamna ca il iubesti. Gaseste si tu unul mai sincer, mai normal si mai aproape de casa. Baieti sunt destui asa cum e destul peste in ocean.
Asa, si de ce pui aceeasi intrebare de 15 ori? Ne-ai plictisit deja. Dar cu proful de religie ce s-a mai intimplat? Si cu barbatul de 30 ani pe care-l iubeai? Termina cu minciunile. Rusine.
Interesanta poveste! Cel mai bine e sa-l uiti si sa nu mai vorbesti cu el! Timpul le rezolva pe toate