Hello. Relatiile la distanta mai ales in cazul vostru la mii de kilometri se tin foarte greu deci parerea mea este ca daca intr-adevar tine la tine te va cauta si va face tot posibilul sa va aveti unul pe altul. La faza cum v-ati despartit eu spun ca el a simtit ceva intens acolo in interiorul lui dar ca sa nu faca rau atat tie cat si lui a preferat sa intrerupeti legatura fapt care este dureros dar foarte inteligent ca motiv fara a suferi.Daca spui ca avut o problema de adaptare si motivul s-a rasfrant asuprarelatiilor lui ce te-ar determina sa crezi ca nu ai fost inca una din victimele lui cum au spus si parintii. Nu ai nici-un indiciu de unde sa incepi ci sa-l lasi pe el sa decida viitorul vostru. Daca are facebook-ul tau si nr de tel poate face primul pas in orice minut. Aici depinde de el. Nu trebuie decat din partea lui sa te astepti la ceva. Sper ca te-am ajutat cat de cat. XOXO.
Tuff.
Din cele ce ai scris rezulta ca el este un tip ca lumea, nu a vrut sa profite de tine, si te iubeste tare.
Este greu sa-ti dau un sfat, eu zic ca ar fi mai bine sa pastrati legatura pe net, dar doar ca amici, o poveste de dragoste putand sa infloreasca doar daca veti ajunge sa locuiti in acelasi oras. Va urez mult noroc, paa.
A vrut doar sa nu sufere si nici pe tine sa nu te faca sa suferi
E trista povestea dar eu zic ca te iubeste
A vrut doar sa nu sufere si nici pe tine sa nu te faca sa suferi
E trista povestea dar eu zic ca te iubeste
Pai exista 2 posibilitati, dar eu pariez mai mult pe cea in care el nu vrea sa sufere, sa nu va atasati prea mult unul de altul.
Daca ai fi fost inca una pe lista lui ti-ar mai fi facut masaj la picioare (ti-ar fi zis tie sa ii faci ) sau ar fi profitat de sansa sa faca sex cu tine ...si in nici un caz cand esti urmatoarea pe lista nu vb de lucruri serioase si in nici un caz nu ar plange
Nu stiu. poate gresesc dar ar trebui sa ii lasi vb cu el.(mai bine la tel sau videocall ca asa iti dai seama de emotii, daca are
...parerea mea este ca el nu vrea sa suferitii desi era mai bine sa pastrati legatura probabil el este genul care nu vrea sa puna spirt pe rana, eu zic sa treci peste orgolii si sa ii scrii sa ii spui ca te gandesti la el sa il intrebi daca pentru el ai fost una oarecare sincer orice sfat ti-am da noi tot cel mai bun ar fi sa vorbesti cu el si sa lamuriti lucrurile.
Eu cred ca a vrut sa nu va fie mai greu pentru ca daca ai fi fost una pe lista lui nu cred ca ar fi facut gesturile astea si poate atunci cand ati fost mai intimi putea sa intreaca masura dar nu a facut-o, poate ca el asteapta acum sa il suni u pe el. eu zic sa il suni odata si daca nu iti raspunde sau nu te suna inapoi inseamna ca tea uitat sau numai vrea