| dasda a întrebat:

am o problema. sunt cu un baiat de 4 zile. eu 13 el 17.la inceput nu prea am vrut sa fiuu cu el pentru ca era diferenta de varsta si asa. El a insistat foarte muult. si am zis " ce o fii o fii." Mi. a spus ca nu vreasa faca sex cu mine si asa. A zis ca ma iubestee foarte mult si ca nu ii pasa ca sunt mai mica, si ca poate sa zica lumea ce vrea ca el nu o sa se desp. de mine.Okei.Ne sarutam din 5 in 5 minute ma saruta si pe gatt. si mi. a pus si mana pe fund. in fine. Problemaaa estee ca am aflat de la prieteniii ca ma 'inseala' cu alte fete. Adikaa cand nu sunt prin preajma se saruta cu altele. M.am gandiit ca poatee. e din cauzaa ca vrea muult mai multlaughing, si am zis ' mai binee sa faca sex cu altele decat cu minex_x.', in fine. El zicee mereu ca ma iubeste si daca ii zic ' si eu' zice ca nu ma crede, ca zic doar asa caa sa se simta el bine. intr. o zii chiar i.am spus ca am aflat ca s. a sarutat cu alta si a spus ' nu. promit ca nu m.ai fac. Te rog iarta.maa. Daca vreii sa ne desp. te inteleg. adikaa am fost un nesimti tu nu meritai sa. ti fac asta. ai fost prea dulkee. ' m. a cam marcat chestiaa asta. si am zis sa. i dau o sansa si mi. a facut un fel de 'compunere' cu tot ce simte el pentru. minee.intrebare: chiar ma iubeste? sa ma despart de el? nu stiu ce sa fac![ scuzee dar intrebarea nu s. a pus toatastraight face. si scuzati greselile gramaticale dar imi e greuu sa mai stau sa corectez inca o data si scuzee ca am scris un roman.] [ FUNDA.]

16 răspunsuri:
| Rek200 a răspuns:

Wooow... din experienta mea de baiat... a vrut mai intai sa se desparta de tine. dupa sa se impace la loc cu tine. pe romana e nehotarat. asteapta si vezi unde ajunge tot si daca tot te mai inseala. ii dai papuci

| Cretaker a răspuns:

Răspunsul tuturor problemelor enumerate aici este simplu: felație

| cess a răspuns:

Scumpo,in viata oricine merita o a doua sansa,indiferent de ce se intampla, daca tu crezi ca merita sa i-o acorzi, nu ezita big hug fa ce simti, sufletul iti va spune ce este bine sa faci si ce nu. de iubit nu cred ca te iubeste dupa 4 zile, in 4 zile de-abia daca incepi sa simti o anumita simpatie pentru o persoana. tu decizi daca mai merita o sansa si daca ti-e bine langa el, bafta, pupici :*

| tapeee a răspuns:

Dupa cum a spus si @Cretaker: un singur raspuns. laughing

| Bezea a răspuns:

(tl; dr = too long didn't read) 13 ani; sunt atatea lucruri pe care le poti face la varsta aia si tu alegi fix singurul lucru de care o sa ai parte si cand o sa cresti...Nu intentionez sa dau sfaturi inutile pentru ca si asa stiu ca nu o sa le urmezi, dar totusi unul o sa-ti dau: Google -> prezervativ.

| EvelynnaAndra96 a răspuns:

Scumpo. la varsta asta nu exista iubire, exista doar amagire, mici pasiuni. Tipul acesta este in timpul adolescentei si doar pentru. ca esti atrasa de el nu ii da voie sa te pipaie pe fund sau sa va sarutati din 5 in 5 minute. Intr-adevar compunerea a fost un gest frumos, dar daca te inseala este clar ca doar se foloseste de tine. Incheie tot ce e intre tine si el, ramaneti amici sau uita-l!

| Andu_7395 a răspuns:

"intrebare: chiar ma iubeste?"
raspuns : NU

| Kiddu95 a răspuns:

Deci draga Ruru laughing NU te lua dupa toti cei care ti-au raspuns (in afara de mine =]) Deci: Orice baiat care inseala o fata macar o singura data. O va face si a 2 oara. si a 3 oara si tot asa. cel mai bine va despartiti pe o cale amiabila happy si poate pe viitor daca isi revizuieste comportamentul va impacati. Parerea mea big grin

| KaterinaPetrova a răspuns:

Dap desparte-te de elwinking vrea sa te babardeasca sigurwinking fara misto. si app. cretaker si cu tapeee sa-si faca unu altuia felatiewinking poate ii place de tine, de felul tau de a fi. insa el fiind mai mare zice il gandu lui cam asa ceva :,, eee asta e proasta ma dracul pot sa o fraieresc cum vreau eu ca nu-si da seama si daca e ma iarta" toti baietii sunt asa.eu nu o zic cu rautate incerc doar sati deschid ochii.happy:*:* eu sunt cu pr meu de 2 ani. facem 2 peste cateva zile. si el nicioooooooodata nu mi-a vb urat sau sa vorbeasca cu alte fete, nici macar pe mess. ti-as spune mai multe despre mine insa nu pot aicitongue deci nu te iubestehappy poate tu esti prea dulcee cum zice el si incearca sa-si bata joc d tine. astea sunt niste relatii trecatoare, ca niste experiente ale vietii pe care pe viitor o sa le evitihappy

| summer12 a răspuns:

E o cizma, da-l incolo.

| mona a răspuns:

Pai pe tine te plimba si pe altele le f.e, important e ca nu profita de tine[inca].tu crezi ca daca te culci cu el va renunta la celelalte, eu nu cred

| emima a răspuns:

Asteapta sa vezi daca mai saruta in continuare si alte fete decat pe tine oricine poate sa zica vai eu nu te vreau pentru pat pe cand in mintea lui cine stie ce este daca vrei acordai o mie de sanse dar el nu se va schimba

| Bammby a răspuns:

Pot sa'ți spun un lucru: Infidelitatea o ierți numai atunci cînd iubești la infinit(sentimentul trebuie să fie reciproc) și vezi acea persoană alături de tine toată viața. Sfatul meu:Mai bine ar fi să pui punct, nu'i permite „să se suie în cap". Cine îți poate garanta că această situație nu se va mai repeta?(întrebare retorică)

| tapeee a răspuns:

@LocaPeople - cand vei ajunge la o varsta iti vei da seama ca avem dreptate, ca stim ce zicem. In fine, traiti-va copilaria aici pe TPU si vorbiti aici despre iubire la 13 ani.

| ThePunisher a răspuns:

Mai bine lasa dracului baietii de 17 ani si pune mana pe o carte de gramatica, citeste niste carti ceva, ca esti la pamant cu limba romana. Nici nu intrati bine la pubertate, si deja vreti baieti de 20 de ani, dar voi nu stiti nici cum va cheama cu buletinul in mana. Cu modul asta de a scrie si de a te exprima in limba romana speri sa treci de Testarea Nationala? Ai impresia ca Bacalaureatul il dai din experienta ta in dragoste? NU! Deci ocupa-te de lucruri mai firesti pentru varsta ta, si lasa handralaii de 17 ani ca nu miroase a bine...

| Miяu a răspuns:

Aproximativ prin aceeasi situatie am trecut si eu.
Era si cu mine. si cu alta.
Prietenii imi spuneau: Ma! Nu e cum crezi tu... are si pe altele!
Daca deschideam subiectul imi spunea: " Tu esti singura pe care o iubesc. Eu nu am fost si nu sunt cu nimeni, pentru ca tu esti tot ce imi doresc si nu vreau sa te fac sa suferi. Mie nu imi place sa fiu cu mai multe fete. imi place sa fiu cu o singura fata pe care sa o iubesc mult :X. si dulcegarii d-astea oh go on. NU LE CREDE!
Si in plus. la tine a mai si recunoscut ca te-a inselat... daca a facut-o odata, si tu l-ai iertat... se va gandi ca il vei ierta mereu, pentru ca tii la el. si va face mereu asta!