| MARGARETA199734 a întrebat:

Am o relație de aproape 3 ani anul trecut in Decembrie prietenul meu intr-o seara dIn senin la apucat chefu de cearta, vorbeam noi ce vorbeam si dintr-o data sa enervat la culme fara un motiv anume era ceva ce i-l deranja de ceva timp si nu avea curaj sa spună, lui cand încă era la facultate era îndrăgostit de o fata Ema, si cum ne Ciondaneam noi acolo, lam întrebat mai lasă pe mine pentru Ema? El a zis da, teasi lasă si in clipa asta daca nu ar fi maritata, ca sti foarte bine ca mie imi plac brunetele ( eu fiind șatena), oricum tu nu prea esti ce mi-am dorit ( nu e prima data cand imi spune asta), ma rănit enorm, a doua zi și-a cerut iertare, am reușit să-l iert dar nu prea am putut o perioada sa uit ce mi-a spus.
Dupa ceva timp a plecat in Londra, vorbeam puțin la telefon sau pe skipe, mie imi spunea ca are treaba tot timpu dar de fapt vorbea cu o prietena dea lui aia are vreo 48 de ani, nu spun sa nu aibă prieteni dar sa nu ma dea pe mine la o parte pentru eii, mi-am mâncat nervi asa cu el lunii întregi, era tot aceiași indiferenta din partea lui.
Mama nul poate suporta din cauza religiei iar eu din cauza stresului si cu el sI maiales cu mama ca nu stiu ce sa fac sa o conving sa fie deacord cu el am intrat intr-o depresie foarte urâta, 3 luni am fost ca un om pe jumătate mort numai eu stiu ce am tras, si cu toate astea mam luptat sa tin relația asta in viata in 90% mi-am revenit acum,sunt ok.
Ce sa fac sa fie din nou prietenu meu cum era o data, iubitor, cald, înțelegător, atent, acum din gura lui nu am mai auzit un "te iubesc " de 4 luni ceea ce inainte nu era zi in care sa numi spună?
Voi ce ați face daca ați fi in locul meu?
Nu vreau sa renunt la relația asta, tin enorm la el!

Răspuns Câştigător
| GeorgianaSoare23 a răspuns:

Din cate observ, singura care iubeste in aceasta relatie toxica esti tu. Tu tragi, tu induri, tu dai tot si tot tu suferi.Plus ca mama ta nu-l accepta, lucru care o sa aiba repercursiuni si daca veti mai continua. Intr-o zi vei realiza ca NU la asta se rezuma iubirea. Eu cred ca el nu te mai iubeste si inca sta cu tine de dragul vremurilor apuse sau eventual, pana se concretizeaza ceva cu alta tipa. Ar fi bine sa iti cauti pe altul si tu. Fara regrete.

2 răspunsuri:
| Vi003 a răspuns:

Altuuul! Ce rost are sa-ti irosesti cei mai frumosi ani langa unul care nu da doi bani pe sentimentele tale si care, de cate ori are ocazia, te pune in balanta cu te-miri-ce cucoana. Lasa-l si vezi-ti de-ale tale! Parerea mea...

| Iyulia3712 a răspuns:

Exact cum a spus si Vi003, nu are rost sa-ti bati capul cu un asemenea specimen. Dupa parerea mea ar trebui sa devii si tu la fel de indiferenta ca el si dupa aia sa vezi cum incepe el sa te contacteze sa-ti spuna din nou ca te iubeste, iar tu sa ii raspunzi exact cum a făcut-o el. Adica ii dai cu flit cu "am treaba" cat mai des. El acum stie ca esti disperata si dependenta de el, iar tu trebuie sa-i arati ca nu e asa, ca esti o femeie puternica si frumoasa, iar el nu e singurul barbat din lume. Eventual iti faci si tu "un prieten" cu care vorbesti mai des si pe care el sa il observe, si sa vezi numai ce repede o sa se schimbe rolurile. Asta in cazul in care el inca mai tine la tine. Daca dupa ce tu incepi sa devii indiferenta, nici el nu te mai contacteaza, inseamna ca intr-adevar e un idiot cu care nu mai merita sa-ti pierzi vremea. Ce familie vrei sa-ti faci tu cu domnul "te-as lasa oricand pentru una bruneta mai frumoasa". Nu e normal, si sa nu mai spun ca te-ai lasat destul calcata in picioare de el, daca as fi fost in locul tau, el ar fi zburat din viata mea de mult.