Cat de extenuat trebuie sa fi sa nu spui un simplu te iubesc, stiind ca ti-ar face foarte mult bine.a calcat stramb, parerea mea, dar nu actiona pana nu ai dovezi.
Chestia asta cu oboseala e un motiv stupid, e prea obosit sa zica 2 cuvinte? Ne, a aparut monotonia intre voi mai ales daca e si relatie la distanta. Daca veti continua sa fiti asa reci si nici nu exista sanse sa va mutati impreuna in viitorul apropiat sau macar sa fiti in acelasi oras eu zic sa renunti.
Unele cupluri(dar acolo e vorba de minim 20 de ani de relatie)si care au o legatura sentimentala foarte puternica nu mai au nevoie de a-si spune :te iubesc:.E simt asta.
La tine problema e diferita, daca evita sa raspunda inseamna ca probabil(nu 100% )nu te mai iubeste ca la inceput.
Oricit de extenuat n-ar fi, la amintirea ta ar putea face efortul sa-ti spuna ca te iubeste.
Bafta si gaseste-ti dragostea adevarata!
Munca de bucatar e obositoare, si poate fi si stresanta. De la un anumit punct incolo, in casatorie conteaza cat te poti bizui pe un om, nu cat benganesti din gura.
Poti sa iti faci griji ca are pe altcineva daca timp de 2-3 luni te ignora sexual. Daca simti ca e obosit, baga-i niste vitamine.
Ray25tm
Da momentan, de 4 luni
In Septembrie o sa trebuiască sa plec si eu in Londra