anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o relația la distanta cu o fata de o luna și ne înțelegem foarte bine și vorbim zilnic. Gen între noi a fost dragoste la prima vedere și nu rezistam fără sa vorbim și sa ne vedem pe video call. M-am dus pentru ea la țară într-o zona departe de mine happy a fost foarte fericita ca ne-am văzut. Ne-am mărturisit amândoi ca e dragoste la prima vedere.
Problema e ca nu o sa ne putem vedea foarte des și ma gândesc sa nu ma trădeze sau înșele cu altcineva și totuși am încredere dacă e fata cu capul pe umeri sa nu facă prostii pana vom fi împreună cu adevărat la casa noastră. Problema însă este ca ea având doar 16 ani și nu se poate muta cu mine happy nu e o idee buna încă. Și trebuie sa o aștept 2 ani sa facă 18 ani și eu am făcut 25 de ani acum câteva zile. Credeți ca e o alegere buna sa o aștept atât? Nu am mai întâlnit pe nimeni ca ea și de restul fetelor ce am vorbit parca discuțiile nu duceau niciunde și îmi pierdusem speranța și încrederea ca voi găsi pe cineva care sa ne potrivim maxim și sa fie iubire.
> Credeți ca o sa ma lase pentru altul mai tânăr când e sa ajungem la vârsta de eu 30 și ea 21? straight face

17 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Iti plac trufandalele.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Asta depinde de ceea ce veți face și ceea ce veți trăi înpreună până atunci. Șanse mari să fiți împreună peste doi ani.

| xRaffy a răspuns (pentru sadrian46):

Și eu sper. Sa nu se răzgândească ca în capul femeilor mereu apar schimbari.

| sadrian46 a răspuns (pentru xRaffy):

Apar în capul oricui. Ce poți face este să i vizitezi pe viu regulat, cât poți de des. Să te cunoască și familia ei, că exiști și că ești băiat serios.

| Freya1 a răspuns:

E destul de maricica diferenta intre voi, dar nu e neapărat diferenta problema cat e faptul că ea are abia 16 ani.
Probabil fiind îndrăgostită tare o sa fie cu tine, o sa astepte, o sa tina de relație dar nu iti va garanta nimeni niciodată ca pe la 20 de ani nu isi va schimba gândirea si nu va realiza ca vrea altceva de la viata.Si in plus, relațiile la distanță sunt foarte greu de întreținut.

| anonim_4396 explică (pentru Freya1):

Vom fi mutați împreună când o sa facă 18 și de pe atunci nu o sa mai fie problema cu relația la distanță. Cei care muncesc pe dincolo și vin acasă 1 luna 2 și stau cu nevestele lor? Cum le rezista relația.

| Freya1 a răspuns (pentru anonim_4396):

Păi să fie intr-un ceas bun.
Mama, cu faza asta cu strainatatea mi-ai atins un punct sensibil.Pentru ca eu pot sa inteleg doi oameni ce stau o lună, două separați ca sa faca doi bani, dar nu o sa fiu niciodată de acord ca ea sau el sa fie plecat si sa isi lase partenerul acasa din foarte multe motive.
La voi e de inteles ca sunteti la început si nah, dar după ce ai o perioadă de relație nu iti lasi tata femeia sau bărbatul singur ca asa practic sunteti impreuna degeaba.Mai bine rămâneți doar prieteni cu beneficii si va întâlniți cand aveti chef de calareala.Din perspectiva mea daca nu esti acolo langa persoana iubita cand are o problema, cand il doare ceva, cand are un of sau nevoie de o îmbrățișare esti degeaba.

| Emma30555 a răspuns:

E prea mica e copila, dacă o sa fiți împreună la un moment dat diferența asta va conta fiindcă o sa aveți mentalități diferite

| WolfgangKreutzfeldt a răspuns:

In primul rand da-mi voie sa te felicit pentru ca ai intalnit o persoana cu care sa simti emotiile astea happy. In al doilea rand vreau sa te fac atent in legatura cu varsta voastra. Tu esti mai matur, ai o alta gandire fata de ea si ea e tanara. Stiu ca is primele faze ale relatiei unde dragostea e mare dar vreau sa stii ca dupa un timp lucrurile o sa inceapa sa scartaie la distanta si dupa aceea o sa se produca schimbari. Crede-ma pe cuvant ca stiu ce iti zic ( am avut o relatie de 2 ani care s-a terminat acum 7 zile ), o relatie la distanta (eu eram aproape de BV cu munca si ea e din Iasi ) si gandeste-te ca au aparut certuri dupa 6-7 luni de relatie... Dupa aia m-am mutat in Iasi ca sa fiu impreuna cu ea si relatia a mai tinut un an si 2 luni. Deci m-am si mutat intr-un oras nou unde nu cunosteam si nici acum nu am prieteni sau amici ( singurii au fost ea si inca un prieten si acum nu mai vorbesc nici unul cu mine ), deci imi e greu. De asta zic, daca vrei ca relatia asta sa aiba o sansa te sfatuiesc sa faci ceva sa reduceti distanta pentru ca nu o sa mearga intodeauna. O sa va certati, o sa iti inchida telefonul si tu ce o sa faci? Eu am facut mii de km naveta BV-IASI si tot nu era 100 % ok. Nu incerc sa iti dau in cap sau sa iti induc ganduri negativiste, ba din contra te sfatuiesc sa te bucuri de momentele astea frumoase, sa va bucurati de voi si sa aveti grija. Te mai sfatuiesc sa comunicati problemele din relatie in asa fel incat sa intelegeti amandoi cu adevarat care sunt problemele. Nu te gandi asa departe la 30 de ani si ea la 21... bucurati-va de moment sad ca timpul nu se intoarce

| anonim_4396 explică (pentru WolfgangKreutzfeldt):

Asta sper și eu. Distanță mare nu e. Un drum de o ora pana la ea.

| WolfgangKreutzfeldt a răspuns (pentru anonim_4396):

Gandeste-te ca e suparata sau intervine ceva nu stiu, o cearta in miez de noapte sau cand esti la munca. Crede-ma ca e oleaca totusi ( mai ales ca s-a scumpit benzina ). Naspa la reatiile la distanta e faptul ca nu poti sa mergi fix atunci cand ai vrea tu si trebuie sa mai astepti sa timpul pana ajungi

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Tu fiind mai mare decât ea și matur (dacă asa te consideri), nu ai sa îți cobori mintea la puștoaica asta de 16 ani. Sincer, ea este visătoare. Visează caii lui smiley. Totul este o simplă socializare, nu iubire. Iubirea la distanță este foarte greu de ținut, apoi când ea se plictisește de tine, nu te va mai cauta. Probabil se simte singura, la fel și tu te simți singur. De asta vorbiți acum. La 21 ani și mie mi s-au aprins călcâiele după una din Bacău, eu fiind din Brașov. La fel și iei după mine. Avea tot 16 ani fata. Totul a ținut un moment, până ne-am plictisit și rămas bun. A fost doar comunicare, nu iubire. Nu îți mai face atâtea iluzii.

| xRaffy a răspuns (pentru anonim_4396):

Sa speram ca ține și la mine sa ajungem sa ne mutăm împreună.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cum se face că toate fetele bune sunt mereu departe? happy Te înțeleg. Și eu am cunoscut multe așa. Dar cred că este foarte greu să menții o astfel de relație. Adică e greu să vorbești de o relație când nu te vezi nici măcar la 2 săptămâni... Iar diferența de vârstă e mare. Ori e ea foarte matură pentru vârsta ei, ori tu prea copil pentru vârsta ta, ori v-ați limitat la subiectele pe care le stăpâniți amândoi astfel că nu au ieșit la iveală diferențele de gândire.

| aDEeLAa a răspuns:

Iti faci prea multe probleme si te gandesti prea mult. Nimeni nu poate prezice viitorul.
Cum te intelegi cu parintii ei? Daca exista dragoste cum zici fa cumva si muta-te aproape de ea sa va vedeti mai des si sa petreceti timp impreuna.
Din punctul meu de vedere relatiile la distanta nu merg. Dar daca voua va e ok sa vorbiti doar la telefon... traieste momentul si bucura-te de aceasta experienta virtuala pana cand ea face 18 ani si poate se muta ea mai aproape.
orice ai alege, succes! happy

| Nimeni20192018 a răspuns:

Depinde... poate că nu. Oricum pentru ea ar fi fost un băiat de maxim 22-23 de ani, dar na, poate nu o sa te părăsească, depinde de cum va veti înțelege în viitor, acum ca ai doar 25 nu esti bătrân, esti tânăr, dar depinde de ce va gandi ea cand vei avea 30.

| anonim_4396 explică (pentru Nimeni20192018):

Ne-am jurat iubire ca vom fi mereu împreună și vom trece peste toate obstacolele.