Ar trebui sa îți dea de gândit dacă vorbește cu altele sau daca are poze cu altele în telefon,dar asa un tik tok nu cred că e asa de grav, într-adevăr dacă se întâmplă prea des e o problemuță, dar nu cred că e necesar un scandal pentru un tik tok. Barbatii se mai distrează, se mai uită și își trimit între ei, e o chestie ciudată de a lor, nici eu nu sunt de acord dar odată ce nu vorbește sau nu te înșeală nu cred ca e asa grav. Desigur dacă se comporta urat cu tine sau nu te mai admira, nu mai are aceeași ochi pentru tine e ceva de banuit deci eu zic sa fi atentă la comportament si la felul de a vorbi. Nu vă anulați vacanțele, poate ajungeți sa discutați si sa lămuriți treburile astea❤️
"Ce e frumos, ii place si lui Dumnezeu".
Te sfatuiesc sa-ti descarci si sa studiezi atent si profund ceea mai veche carte de educatie sexuala (si de relatii): "Kamasutra".
Pe internet se gasesc multe versuni, in multe limbi, dar originalul il poti recunoaste dupa textele lungi de descriere (usor ne-literare pentru noi), respectiv dupa desenele simple, stil indiene.