"Ce e frumos, ii place si lui Dumnezeu".
Te sfatuiesc sa-ti descarci si sa studiezi atent si profund ceea mai veche carte de educatie sexuala (si de relatii): "Kamasutra".
Pe internet se gasesc multe versuni, in multe limbi, dar originalul il poti recunoaste dupa textele lungi de descriere (usor ne-literare pentru noi), respectiv dupa desenele simple, stil indiene.
Ar trebui sa îți dea de gândit dacă vorbește cu altele sau daca are poze cu altele în telefon,dar asa un tik tok nu cred că e asa de grav, într-adevăr dacă se întâmplă prea des e o problemuță, dar nu cred că e necesar un scandal pentru un tik tok. Barbatii se mai distrează, se mai uită și își trimit între ei, e o chestie ciudată de a lor, nici eu nu sunt de acord dar odată ce nu vorbește sau nu te înșeală nu cred ca e asa grav. Desigur dacă se comporta urat cu tine sau nu te mai admira, nu mai are aceeași ochi pentru tine e ceva de banuit deci eu zic sa fi atentă la comportament si la felul de a vorbi. Nu vă anulați vacanțele, poate ajungeți sa discutați si sa lămuriți treburile astea❤️
mateia320 întreabă: