| Mihaiyyyy1996 a întrebat:

Am o relatie cu o fata de 1an si de zile si ea este inca virgina si imi spune ca vrea sa facem dragoste deabia dupa 2ani insa cu cat se aproprie 2ani imi spune ca vrea in noaptea nuntii.Eu o iubesc mult de tot dar simt ca nu are incredere in mine ca nu vrea sa facem asta.Numai gandul ca am putea sa o facem ii da fiori.Este normal? Si mai mult de atat asta inseamna ca nu are incredere nu?

12 răspunsuri:
| SkyPilot a răspuns:

Ai rabdare pana cand e pregatita. Cu cat o presezi mai mult, cu atat o indepartezi mai mult. Fa-i declaratii, complimente, cadouri, ofera-i flori. O sa vina si vremea aia. Multe fete sunt speriate de folclorul asta stupid care umbla despre dezvirginare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce-mi place atitudinea fetei asteia.
Mai rar gasesti fete ca ea.
''Este normal? ''-Da, este.
''Si mai mult de atat asta inseamna ca nu are incredere nu?''-Are, numai ca traieste cu frica sa aiba mandria patata sau se gandeste sa nu pacatuiasca.
Cine stie, tu o parasesti si ea se face de ras. Ii dau dreptate.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e proasta asta e clar laughing, la inceput zice dupa 2 ani, cand vine 2 ani spune ca la nunta. cred ca la nunta zice " eh oricum suntem prea batrani, las-o balta" laughing. serios acum, eu cred ca te-ai comportat tu aiurea si nu are incredere in tine, cred ca ai presat-o prea mult pe subiectul"sex" si acum nu are incredere in tine. posibil crede ca dupa ce faceti sex te cari si nu vrea asta. cam aiurea situatia in care te-ai bagat

| cristinela4 a răspuns:

Trebuie să o înțelegi se teme!

| T0T a răspuns:

Lasa acea "dragoste" daca o iubesti pana e pregatita.

| ioandreii a răspuns:

E normal. Si de ce o presezi, daca o iubesti ia-o de sotie vei avea ceva ce putini mai au; o femeie doar a ta.

| AliGab a răspuns:

Daca o iubesti demonstreaza prin rabdare si nu o presa. Daca nu vrea sa se daruiasca tie fii fericit, asta inseamna ca nu se va darui nici altuia cu usurinta cu care o fac alte fete. Apreciaza-i calitatile si doar asa vei reusi sa fii fericit langa ea. Succes

| anonimg a răspuns:

Te culci o fata numai daca esti casatorit cu ea. Altfel sa nu te astepti ca Dumnezeu sa te binecuvanteze, ci mania Lui va fi peste tine. Mai bine ti-ai lua viata decat sa faci pe cineva sa pacatuiasca.
Cine calca Legea lui Dumnezeu sa nu creada ca va scapa; si nu va scapa nici daca El nu pedepseste imediat. Dumnezeu va pedepsi pe calcatorul Legii Sale exact atunci cand acestuia ii va fi lumea mai draga.
Acum dar, pune-ti pe inima temerea de El. Cauta sa asculti de El; apropie-te-te de El si vei cunoaste viata.
http://www.google.ro/......http?/url

Răspuns utilizator avertizat
| NoName0x0 a răspuns:

Nu o mai presa atat cu asta fiindca poate va incepe sa creada, daca nu a inceput deja, ca tu vrei doar sa faci sex cu ea! Ati vorbit o data, nu mai vorbiti. Asteapta sa fi omul potrivit la momentul potrivit si mau mult ca sigur lucrul acesta va fi de comun accord! Si sper ca ai intentii bune si nu reinterpretezi ceea ce am zis eu, ia totul ca atare!

| Mayar a răspuns:

Mai termina... ea nu e ca tine - in baieti urla hormonii si daca nu fac, explodeaza, saracii de ei... Stai linistit ca poate trai si fara relatii intime, spre deosebire de tine, care mai ca explodezi. De ce D-zeu daca nu vrea asata, gata! Nu mai ai incredere in ea?! Pentru tine doar asta conteaza?! Atunci ia-ti o tarfa! Daca nu, taci si controleaza-ti instinctele animalice - esti om, nu caine!

| jojo92 a răspuns:

Dar asta nu inseamna ca nu o poti face cu alte feteBineanteles ca o doresti si pe ea, dar te cam tine de fraier.Incearca sa nu ii mai dai atataatentie sa te dai ocupat, petrece mai putin timp cu ea si nu mai aminti de intimitate deloc, poti chiar sa o parasesti o luna pentru moticul ca nu iti demonstraza iubire.Ori te iubeste si este cu tine din toate punctele de vedere ori incearca se te abureasca inca un pic ca sa iti de a sperante, ba chiar se simte usurata ca va despartiti.
Daca te iubeste iti ofera tot, daca nu nu.