Tie nu ti se poate intimpla nimic doar daca faci sex neprotejat si ea se drogheaza cu injectabile. oricum daca te place mult incearca sa o duci la un centru de dezintoxicare sint destule si anonime...nu ajungi departe cu ea daca e dependenta si nu se lasa
Sa inventat prezervativu si inca ceva nu fa dragoste/sex daca ai traspe nas ca nu se scoala GOGU
Nu patesti nimic daca se rezuma la fumat, daca injecteaza e posibil sa iei multe chestii, daca nu foloseste ace sterile. so convingeo sa termine cu prostiile ca pe viitor no sa fie bine daca continua cu drogurile. proprie experienta imi spune asta, eu le-am lasat si e mai bine.
Ok, se pare ca nici aici nu scap de droguri, bautura si femei, mai lipseste cazino-ul, ca nici calculatorul nu il mai aprind. Deci, in primul rand, drogurile legale creeaza doar depdentza la creier!, te poti lasa de ele si chiar foarte usor si acum ma refer la drogurile legale mai grele, gen PURE, magic, special gold. Heroina si Cocaina legala. Daca fumeaza iarba, nu este nici o problema cu depdentza, dar iarba legala incetineste inima si reactiile cu mult fata de iarba naturala, ceea ce o face mult mai nociva si periculoasa. Ma rog, incep acum sa vorbesc de toate, nu prea am mult timp. Ca sa iti dau un raspuns mai concret, cred ca ar fi mai bine, sa ii explici ce simti tu, sa stii ca este acolo o sansa mica, daca te place sa treaca peste droguri, si sa le lase, pentru tine. Depinde cat de mult se implica ea, si de asemenea si tu. Daca nu vrei complicatii, batai de cap, stres, griji, las-o si cauta-ti una normala, sunt destule! La capitolul sex, daca se injecteaza si anturajul este depravat, da, sunt sanse ca ea sa nu fie sanatoasa, in general injectabilele si prafurile scad sistemu imunitar in domeniul boli contagioase. Daca faci protejat, nu ai nici o problema, in schimb ai grija cu sexul oral, de obicei drogatii nu au o dantura frumoasa, se poate sa aiba sangerari gingivale si atunci iti poate transmite si tie.
Nu stiu cum sa te ajut mai mult, parerea mea, este si EMO, si drogata, sincer, treci peste si cauta pe altcineva, pe timpurile astea nu mai merita sa iti bati capu cu oricine, si iubire adevarata nu poate fii, iti garantez, asa ca incearca sa iti gasesti o fata normala, frumoasa, cu sani, cu fund, cu de toate . Sunt destule!