Atunci cand iubesti, iti faci timp. Nu pentru ca trebuie, ci pentru ca simti. Se mai intampla cateodata sa fii mult prea obosit, dar asta nu trebuie sa fie o regula. In general nu vad ca pe o problema diferenta de varsta, pentru ca intre mie si prietenul meu este destul de mare. Dar aici intervine problema numita sex, pentru ca la 20 de ani, in general, pentru baieti... este important. Sunt la varsta la care vor sa experimenteze si nu sunt foarte maturi. Tot ceea ce pot sa iti spun este sa nu faci un lucru pe care sa-l regreti mai tarziu, dar in acelasi timp sa gandesti situatia la rece, sa te gandesti cum ti-ar fi tie mai bine! Suferinta trece, mai ales dupa 2 luni de zile.
Surioara scumpa, 2 luni de zile nu sunt de ajuns sa cunosti un baiat si nu incerca sa te amagesti singura ca vezi doamne te place, el are 20 de ani si sunt sigur ca a mai avut relatii asa ca ai de grija. Ti-ai pus niste intrebari, ce meseria are de vine asa tarziu, de ce nu-si face timp sa se intalneasca cu tine ( daca tu crezi ca te iubeste )?, si multe altele. Nu te grabii ca fata mare la maritat, o sa te fiarba asa pana intr-o zi cand o sa-l vezi ca iti "daruieste inima lui" ( de o sa zici ca a picat cerul pe tine ) timp de vreo luna de zile dupa carte " te pup pa pa! " eu zic sa stai bine sa gandesti bine si sa-ti dai seama de ce faci, sti ca nu doresc raul la nimeni dar cel mai bine este sa pui raul inainte
Stiu ce meserie are si nu e vorba ca nu isi face timp, dar ai lui mereu au treaba cu el, si daca e sa o luam pe timp noi ne vedem cateodata si seara cand vine el de la munca(ca el sta la cateva strazi de mine)...doar ca ma enerveaza ca nu imi raspunde la telefon si cateodata simt ca incearca sa se indeparteze de mine...
O singura chestie am de obiectat, in rest te inteleg bine. Nu fa greseala sa numesti asta iubire. Abia aveti 2 luni. Va placeti, sunteti atrasi unul de altul, va indragiti, etc...dar nu e iubire. nu ai trait cu el efectiv ca sa fie asa... Iubirea este in timp, iubire este cand sunteti jumatatea care va completeaza viata.
In alte ordine de idei, din ce spui tu, tipul este mai mare ca tine, nu? tipul pare ca nu stie sa gestioneze relatia cu tine din pacate, ori este obosit si nu ii arde de dulcegarii, ori nu stiu... face pe inabordabilul.
Are 20 de ani si eu 15. sunt prima lui prietena cu care nu are relatii sexuale, eu am vorbit cu el despre asta si el a zis ca stie sa puna relatia mai presus decat sexu, iar in primele 3 saptamani totul era foarte frumos,dar dupa aia nu stiu ce s-a intamplat. ma gandesc ca poate in relatiile cu fostele nu era obisnuit sa vorbeasca cu ele mai mereu,sa se vada cu ele des si chestii din astea. chiar nu stiu ce sa fac cand suntem impreuna,totul e perfect mi se pare ca totul e in regula si ca tot ce am gandit eu ca nu e bine, acum e bine, dar asa cand e sa vorbim la telefon, ba nu imi raspunde, sau ba cand imi raspunde imi zice ca are treaba sau vorbim vreo 15-20 de minute si apare ceva si nu poate sa mai vorbeasca. si ma enerveaza cand il sun si nu imi raspunde, si stie asta.
Vezi mai bine nu intri in amanunte de astea in mediul online, ca din punct de vedere legal nu e prea sanatos pentru el.
In situatia curenta, relatia nu are cum sa fie altceva decat pe termen lung, cu multa disciplina si rabdare. Daca era sa zicem 17 contra 25, era altceva. Dar asa, trebuie sa te gandesti bine de tot la viitor inainte sa te implici si sa pui prea mult suflet.
Timpul e subiectiv, de fel. Nu e imposibil sa fie vorba de dragoste dupa 2 luni; se poate chiar si dupa 2 saptamani, vorbesc din experienta. Dar numai tu stii chestia asta - te simtimin siguranta cu el? Te distrezi?(Asta conteaza enorm, sentimentele vin si dispar, de altfel) Parerea mea - si sa nu te superi, e doar o parere - e ca esti cam tanara pentru un astfel de angajament, decat daca e vorba de ceva veritabil. Ai de facut o introspectie zilele astea sa vezi daca merita sa continuati. Bafta
Daca baiatul are mult de munca trebuie sa il intelegi, pentru ca daca vii la 12 noaptea acasa si esti mort de oboseala nu mai ai chef de astea.
Numai tu stii ce e bine pentru tine si ce e intre voi. Asa citind detaliile e greu de dat un raspuns.
Eu stiu doar cum e cand omul e rupt de oboseala dupa serviciu. Simti ca pici de pe scaun si nu-ti mai merge mintea nici la dulcegarii, nici nu poti sa fii atent la ce-ti zice partenerul. Deci din privinta asta are el undeva dreptate si respect.
In ceea ce priveste restul, doar tu stii daca te iubeste sau nu, sau daca vrei sa continui. Eu zic, ca e mai bine sa-ti zica partenerul ca te iubeste din propria initiativa; parerea mea, cuvintele isi pierd din potenta daca nu sunt zise rar si din suflet.
Stiu ca nu e raspunsul pe care ti-l doreai, dar gandeste-te bine inainte sa iei o decizie pripita. Toate cele bune
Multumesc pentru sfat. ma gandesc foarte bine si nu stiu ce sa facmie sa nu imi pare rau ca ma despart de el...eu simt ca ma iubeste, dar ma mai deranjeaza si ca nu imi zice astanu stiu cum era el cu fostele lui, poate era obisnuit sa vorbeasc adoar o data maxim de 2 ori pe zi cu ele si doar 5-10 minute, nu stiu cum sa fac sa fie bine.