| silvia_6803 a întrebat:

Am o relatie de 1 an jumate si as avea nevoie de sfaturi. Iubitul meu s-a reapucat de sala de vreo 2 luni si pare schimbat,parca si-a luat figuri asa,numai este atat de dragastos, dulce cu mine, numai imi scrie un mesaj frumos cum o facea inainte, numai vine cu nimic frumos din partea lui.In ultimul timp eu am fost mai iubitoare, i-am facut mici cadouri fara a fi o zi speciala, i-am trimis un mesaj frumos..etc Am stat de vorba cu el si i-am spus ca simt indiferenta din partea lui, ca numai este cum era...si el imi spune ca nu are absolut nimic, ca mereu ii reprosez aceleasi lucruri, ca el nu mi-a gresit cu absolut nimic si ca de ce eu imi fac scenarii din astea in cap ( astea le spunea plangand la telefon) Nu stiu ce sa fac sa ma comport si eu indiferent cu el sau sa fac altceva?

Răspuns Câştigător
| Onio a răspuns:

Brusc s-a apucat din nou de sala...

1. Ori s-a reapucat de sala pentru ca nu este multumit de aspectul fizic.

2. Ori a gasit la sala un anturaj de "baieti duri" in care vrea sa se integreze, aici gresind fata de tine schimbandu-si caracterul involuntar si devenind "RECE", dar el considera ca asa devine un "dur".

3. Ori, si sper sa nu fie vorba de asta, in viata voastra a intervenit o terta persoana (o "EA"), care poate practica aceeasi sala, sau nu, dar el doreste sa o impresioneze.

Sfatul meu:
Spune-i iubitului tau ca ai dori sa mergi si tu cu el la sala, sa faci un pic de fitness, si vezi cum reactioneaza. Daca este de acord si nu are nimica impotriva, posibil sa fie vorba de punctele 1 si 2 din cele 3 mai sus mentionate. Dar daca devine agitat si nu ii surade ideea, aici s-ar putea sa fie vorba de punctul 3.

Sau poti pur si simplu sa ii faci o vizita inopinata la sala, si sa observi ce se petrece acolo.

Oricum, comunicarea este factorul principal prin care poti descoprii aceasta schimbare de caracter, iar daca refuza, atunci trebuie sa incepi sa te gandesti bine daca merita sau nu sa ramai intr-o relatie care a inceput bine, dar continua prost (pentru tine). Intr-un final "tot raul spre binele lui". Bafta.

| MarYan00 a răspuns (pentru Onio):

Ori s-a apucat de sala din placerewinking.pur si simplu nu ca nu ii palce aspectul fizic sau ce stiu eu ce!

4 răspunsuri:
| catafan a răspuns:

Cand un baiat iși ia figuri in cap e din cauza anturajului, fiindca ar putea sa-i spuna o fată sau un alt baiat din anturajul lui „ce stai ma cu proasta aia?", „nu vezi cat e de urata?", „nu te merita", „esti femeie daca te indragostesti" etc. Daca spui ca merge la sala, inseamna ca merge cu un prieten sau ceva si de acolo rezulta totul! Stiu ca si eu i-am facut prietenei mele la fel si a fost din cauza „baietilor" si „anturajul"

| muxuletz a răspuns:

Nu da vina pe el sau nici pe tine, dragostea intr-o relatie se maturiseaza nu ramane " copil " ca la inceput. poate ca e din cauza anturajului sau a lui sau cine stie poate a ta, stai de vorba cu el ca doi oameni maturi, daca vreti sa fie ceva serios si pe durata ar trebui sa stati mai mult de vorba cu el si sa vorbiti de voi, ce va dorinti, cand va doriti, planuri etc, stati cat mai mult impreuna sau daca nu se poate la telefon. va doresc o relatie foarte frumoasa.