Nu intotdeauna daca ai 18 ani si gandesti ca un, sa zic, adolescent la 18 ani.Ca adult nu poti fi.De multe ori gandesti ca un copil sub aceasta varsta.Asa ca nu o judeca gresit pe mama ta.Ea stie mult mai multe decat tine despre viata si relatiile cu oamenii.
Stiu ce zici. am avut si eu o fosta exact ca tine, maicasa era tot ceva de genul. Incearca sa vorbesti cu ea sa ii explici cum sta treaba si sa-i spui ca il iubesti pe baiatul asta. Daca nu intelege spune-i ca oricum o sa faci ce vrei. Nu prea are ce sa-ti faca daca e sa o luam asa. esti majora esti vaccinata e decizia ta. Spune-i ca nu mai decide ea pentru tine si orice ar face ea sa te opreasca tu oricum o sa faci tot posibilul sa te intalnesti cu el. Si reaminteste-i ca esti majora, poti pleca de acasa oricand fara ca ea sa aiba dreptul sa te opreasca.Ia-o tare sa vada ca ai de gand sa lupti pentru ce e al tau si ca nu o sa cedezi asa usor
Sper ca ti-am fost de ajutor nu prea ma pricep eu la chiestii de genul. parintii mei nu mi-ai interzis nimic niciodata, m-au lasat sa ma lovesc singur de necazurile vietii si sa invat sa ma descurc singur
Succes :* Daca mai ai nevoie de ceva si consideri ca te-a ajutat ce ti-am spus nu ezita sa-mi dai un mesaj
Este o situatie destul de comuna. Adica frecventa! Sunt mame posesive(din zodia rac, etc.) Stiu femei care nu s-au maritat niciodata din cauza mamelor posesive. Superposesive.
Depinde si de tine.La 18 ani esti cam tanara in viata ca sa ai un discernamant total.Trebuie sa iei decizii bune! Astea se iau cu calm, cu diplomatie deosebita! Sa stii ca nu esti singura care intalnesc astfel de cazuri in familie! Trebuie sa vorbesti cu calm cu mama ta si cu partenerul tau. Pe mama s-o intrebi ce nu-i place la alesul tau. Sa judeci daca are sau nu dreptate. Fara sa uiti ca Tu esti cea care-i poate modifica pe amandoi! Cu calm.(daca se poate face asta la varsta ta--cu dragoste se poate orice!).
Bafta!
Tare is curioasa daca la 18 ani tu nu stateai la parinti acasa. Atata timp cat are scoala de facut este si normal sa stea la parinti "pe banii lor" cum te exprimi tu. Eu am locuit la ai mei pana am terminat facultatea si ceva vreme dupa aceea. Abia cand am avut serviciu si bani suficienti m-am mutat cu chirie
Pe tine draga Kindqty habar nu am ce sa te sfatuiesc, dar un lucru iti spun: ai mare grija si cu mama si cu iubitul tau. Daca te poti intalni pe ascuns cu el pana se mai potoleste mama ta bine, daca nu, roaga-l sa astepte pana ajungi la facultate (poate in alt oras) sau pana ai un serviciu. Acest lucru poate fi si un test pentru voi ca si iubiti. Succes iti/va doresc
Încearcă sa ai o discutie cu mama ta in care ii zici mai multe despre băiatul acela, explicandu-i ca nu e rău. Poate nu ii intelege intentile, ca vrea sa te protejeze. Explica-i ca voi va iubiti mult si vreti sa fiti aproape.
IIIx333III întreabă: