| Aldutssss31 a întrebat:

Am o relație de 2 ani care trece printr-o perioadă foarte proasta.Problema este iubitul meu.De cand suntem împreună n-am avut un program fix de munca, erau zile in care poate lucra si 12-14 ore in loc de 8 cat era in program deci de multe ori pleca la 10 noaptea de la munca.Am inteles asta până la un punct.El efectiv are zile in care ajunge acasă la 4-5 dimineata iar apoi la 8, 9 pleacă inapoi.Ma simt singura, în weekend aproape mereu are câte ceva de facut(ori merge la părinți la munca să-i ajute 2-3 ore și se transformă în 6-7 ore,ori are o lucrare care nu durează mult si in final ajunge după foarte multe ore).In timpul zilei abia daca da câteva mesaje, e foarte absent in relație dar mereu spune ca ma iubeste.Nici nu stiu ce sa mai cred...Are un viciu destul de nociv(jocurile de noroc)unde sta de multe ori cu orele si uita notiunea timpului.Ce as putea sa fac? Il iubesc dar nu mai pot continua asa.

5 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Asta nu e relatie. De viciu ce sa mai spun! Va trebui sa aveti o discutie serioasa pe tema asta.

| Violleta2022 a răspuns:

Nu cred ca sta atat de mult la munca, doar te minte pe tine, iesind probabil cu prietenii sau cu alta iubita.

In timpul zilei este nromal sa NU-ti dea mesaje, findca munceste si nu are voie sa stea pe telefon, in loc sa lucreze, deci asta este de inteles.

Altul, ca asta nu este doar al tau!

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Una din cele 5 componente ale iubirii este timpul acordat celuilalt, pe care îl pereci cu el. Te iubesc dar nu am timp de tine nu merge. Discuți cu el.

| helpforyou a răspuns:

Nu problema ca sta la munca este cea mai nociva ci aspectul legatde jocurile de noroc. Aceasta este o boala si trebuie tratata. Dar daca el nu o vede ca pe o boala, atunci nu exista tratament. Cu forta nu se poate trata.

Singura concluzie este ca esti singura in aceasta relatie.
Si cu parere de rau, dar alta concluzie nu este decat fiecare cu viata lui. Nu mai formati de mult un cuplu. Degeaba tragi de relatie.

| Elizametti a răspuns:

Incearcă sa ii spui chestiile astea
Si ca nu mai poti continua asa, ca si tu esti om si ai nevoie de iubire si afecțiune