Mi se pare ca distanta v-a cam distantat si mi se pare destul de ciudat comportamentul lui fata de tine, din cate ai spus.Cand mai vine in oras incearca sa discuti cu el, ce s-a intamplat cu el, daca are pe altcineva sa-ti spuna.Sa-ti spuna mai de graba ce s-a intamplat intre voi, in sensul ca de ce s-a schimbat asa dintr-o data.
De obicei nu spui "te iubesc", atunci cand nu simti sa o spui, cam greu de crezut ca ar fi fost cineva langa el, dar e si asta o varianta sau mai e varianta ca e nehotarat in aceste momente.
Incercati sa discutati deschis si cred ca se v-a rezolva!
Bafta si sper sa ne ti la curent!:*
Zii sa iti dea adresa si trimite i o scrisoare.
Si dupa intreaba l ce scria in ea.
Sau de ce nu ii faci o vizita cu o pr? Sa te convingi
Cred ca este timpul ca tu sa stii ce se intampla cu adevarat. Sunt mai multe variante. Poate ca ar fi timpul [daca il iubesti mult] sa mergi pana la el, sa afli lucruri mai multe despre el. Nici acum nu stii unde sta, dupa 5 ani? Cu siguranta asa ceva nu este normal. Poate iti ascunde ceva.[ei poate ]. Mi se pare ca ceva nu este in regula, iar tu trebuie sa afli! Sunt prea multe lucruri necunoscute, sub semnul intrebari. Oare baiatul este serios?! Poti avea asa de multa incredere in el? Merita?
Ai grija sa nu iti fi luat o maaare teapa in tot acest timp. Iti urez succes, si recunosc ca sunt curioasa sa vad care este problema. Poate o sa ma anunti, daca vrei.
Eu sunt mai radicala :cred ca nu mai reprezinti persoana iubita pentru el, ci persoana care-i tine de urat in timpul liber. Dar nu as pune brusc punct, macar ii demonstrezi ca esti o fata isteata.Si stii tu cum, oricum nu alege varianta unei crize de gelozie!
Va multumesc mult pentru sfaturi, nu credeam ca o sa primesc atatea raspunsuri.