| Gise a întrebat:

Am o relatie de aproximativ 3 ani, ca in orice relatie au fost si certuri si despartiri dar au trecut toate si a iesit soarele de fiecare data happy
Insa acum a venit momentul cand el trebuie sa plece la facultate crying, imi este greu pentru ca nu sunt/nu eram obisnuita sa ne vedem atat de rar sad...As vrea sa imi petrec cat mai mult timp alaturi de el

Mai trece cineva prin asa ceva? Sau daca ati trecut, va rog spuneti-mi cum ati trecut peste aceste momente

5 răspunsuri:
| alynutza a răspuns:

Buna, dya.si eu trec in momentul de fata prin asa cevasadeu sunt in Italia, el e in Romaniasadsta in Romania pentru 3 luni.nu ne-am mai vazut din augustsadsi ne vom vedea tocmai in decembriesadnu-ti spun ce greu tinem noi relatzia la distantza.ne-am "despartit"de n ori intr-o lunasadnu stiu c o sa facem pana la iarna... dar pana la urma ne-Am impacat de fiecare data:-Jnoi incercam sa amanam momentele grele pana suntem fata-n-fata...si dupa vedem exact daca cerurile astea dp mess sunt doar ashea din geloziethinking tin sa specific ca sunt cu accest baiat de 2 ani.:*sper ca la voi sa nu fie ca la noi,(sa va certati din orice). increderea, iubirea si respectul reciproc face tot:*

| Gise explică:

Alynutza noi o sa ne vedem in week-end... dar o sa fie greu pentru ca eram obisnuitit sa ne vedem zilnic

| Aishaa a răspuns:

Stiu si eu cum este sa plece departe si sa te lase pe tine acasa sad. Inca mai suspin si sufar, dar prietenii imi mai sterg o lacrima. Poate ca uneori nu puteti fi aproape... dar te va avea mereu in suflet. Si chiar daca va fi greu nu incetati sa va iubiti. Nu prea ai ce face...decat sa stai si sa astepti pana cand va veni inapoi la tine.

| CrySsa_4535 a răspuns:

Prin aceeasi situatie trec si eu acum...la mine e la jumatate de ora de mine dar oricum iti dai seama ca lucrurile se vor schimba.nu sta singur, sta cu inca 3 baieti, o sa stea la facultate pana tarziu, o sa aiba de invatat, o sa isi gaseasca anturaj nou iar eu am locuit cu el toata vara, ne-am si logodit in vara + inainte in fiecare weekend dormeam unul la altu ( ca na era scoala) si nu stiu cum o sa trec si eu peste. sad tot ce stiu este ca daca va iubiti cu adevarat o sa treceti peste toate greutatile.trebuie sa fi puternica daca esti sigura ca te iubeste pe tine. daca vrei sa mai vorbim da-mi idu tau pe privat. te pup

| fior a răspuns:

Aiurea.