Indiferent daca vei fi impreuna cu noul baiat pe care l'ai cunoscut, trebuie sa te desparti de actualul tau prieten.Indiferent daca iti vei gasi sau nu alt prieten, relatia ta cu iubitul tau nu functioneaza cum trebuie.De ce sa ramai impreuna cu el? Crezi ca merita? Nimeni nu merita sa te stresezi pentru el/ea, ceea ce conteaza esti numai tu si fericirea ta.Parerea mea:pune capat actualei relatii si vorbeste cu baiatul ce tocmai l'ai cunoscut. Spune-i ca il placi,ca ai vrea sa fii cu el, iar acesta daca intr-adevar te place si el, va renunta la actuala lui prietena.
Succes si sper ca ti-am fost de folos.
Pai daca vezi ca relatia cu el numai merge si nici a lui cu fata aia. PUteti vb el cu ea tuh cu el va despartiti si incepeti voi o relatie.
Parerea mea este ca ar trebui sa te desparti de baiatul cu care esti in prezent pentru ca daca nu il iubesti cu adevarat sau nu te simti bine in preajma lui o sa faci rau amandurora.Tie ca nu te simti iubita alaturi de el, iar lui ca va suferi atunci cand isi va da seama ca nu aveti sentimente reciproce.Nu pot sa iti spun daca te iubeste acest baiat sau nu pentru ca nu iti cunosc intreaga poveste si nici nu stiu ce gen de baiat este, un singur lucru pot sa iti spun daca nu te iubea nu statea alaturi de tine atata timp.Acum tu trebuie sa te gandesti bine daca mai vrei sa fi langa el sau nu, nu are rost sa te chinui acum, pentru ca mai incolo va veti chinui si mai tare amandoi.Si cat despre baiatul care la-i intalnit trebuie sa vorbesti ineaparat cu el sa-i spui sentimentele tale, dar ai mare grija ca poate el vrea de la tine doar o aventura, poate ca o iubeste pe iubita lui iar tu esti doar o simpla jucarie cu care se va simti bine cu ea apoi se va plictisi si o va lasa.
Sa te desparti, chiar daca ala nu se desparte de gagica-sa. tu clar nu mai ai nicio treaba cu 'actualul'.
HELLOOOOO cred ca faci o mica confuzie, daca esti intr-o relatie nu inseamna ca esti casatori, dar si cand esti casatorita exista divortul, adica nah eu nu gasesc nimic palpitant sa stai intr-o relatie doar de dragul sa fi intr-o relatie sau nah ca esti de 4 ani cu el. Nu ti-e dor de fluturasi ...de iubire, de dragoste.Nu-l intreba direct dar incearca sa aflii daca el s-ar despartii de iubita lui sau cu tine e doar o vrajeala sa scape de rutina, daca da atunci go for him. daca nu atunci las`o balta dar de aia nu trebuie sa ramai impreuna cu un baiat pentru care nu simti iubire, daca ti la el il lasi sa-si gaseasca si el pe cineva si tu pe cineva care sa va faca sa simtiti ca traiti.
pupici.
Buna! Eu una spun ca,,, daca voi ca intelegeti bine unul cu celalalt si va iubiti sa renuntati la cele lalte doua persoane(cele cu care sunteti "angajati") asa cum ai spus si tu.