Din faptul că ţi-a spus că nu vrea copii tu tragi concluzia că nu te iubeşte?! Prin ce procedeu logic ai dedus asta? N-are niciun sens ce spui. Iar tu la 18 ani ar trebui să faci ceva constructiv, nu să torni copii. Până la 30 de ani ai timp de asta. Fă o şcoală ceva. Îţi mai înlocuieşte aerul dintre urechi cu neuroni.
Am 12 clase terminate! Stiu 4 limbi străine! școala nu te ajuta in viata! Dar totuși am făcut si școala! Am dubla cetățenie si sunt mândra ca am avut șansa sa învăț si limba romană! Acum, cred ca vreau un copil! El m-ar împlini! Vreau sa spun ca am o situație financiară, foarte buna! De ce nu?!
La 18 ani habar nu ai ce vrei. Sunt doar toane, ifose. Un copil nu e o jucărie. La 18 ani nu ai cum avea o situaţie financiara bună numai dacă acea situaţie financiară e de fapt a altuia. Munca te învaţă responsabilitate şi umilinţă. Nu-ţi poţi lua un copil cum îţi cumperi un ceas. Lasă egoismul şi respectă-i decizia. Dacă nu vrea nu înseamnă că nu te iubeşte. Înseamnă că nu vrea şi-atât. Vezi lucruri unde nu-s. O să ştergi copilul la fund cu diploma de XII clase şi îi vei cânta noapte bună în 4 limbi. Am avut şi eu cândva 18 ani. Habar nu ai pe ce lume eşti acum. Îţi strici tinereţea degeaba.
Adica deja lucrezi si situatia financiara foarte buna este generata de tine? Stii ca parintii sunt irelevanti si nu poti depinde de ei la nesfarsit, nu?
Daca insa e propria ta situatie financiara din cele 4 mega-limbi stiute atunci te felicitam si iti dorim macar sa gasesti pe altul care sa-ti satisfaca dorintele mai bine.
Eu nu mai vorbesc cu părinți de 2 ani jumate! Nu am vazut de la ei 1leu! Nu lucrez am 24 din 24 de ore libere in Viata mea, de ce ai crede ca nu as putea sa stau cu propriul meu copil?! Bani, da am 18 ani si lunar îmi intra in cont 3000 de lire! Crezi ca nu e de ajuns sa cresc un copil? Si psihic si fizic m-a simt pregătită sa devin mama! Nu stiu ce sa zic
Las-o că n-ai cu cine. )
Partea amuzanta din reply-ul ei catre mine: se termina in "nu stiu ce sa zic"
Si pe deasupra nickname-ul este hilar: curdupel. Daca as fi prea obosit as citi si altceva Cred ca e totusi troll la ce bazaconii mi-a scris.
Nu cred că-i trolling. TPU e de fapt luat după un site mult mai mare. Yahoo Answers. E acelaşi format. Să vezi acolo trolling adevărat. Gen dacă există gravitaţie în Antarctica sau de ce nu mergem pe Soare noapte, când e răcoare.
Eu sunt poloneza si Curdupel e porecla pusă de tatăl meu cand eram mică!
Bine, bine. Succese!
O sa-ti para rau daca o sa faci copil Este diferenta destul de mare intre voi, si nu cred ca este iubire din ceea ce spui tu aici.
"...a zis ca nu are necesare bani sa intrebi a unul!" - poti sa traduci propozitia asta?
Raspuns la intrebare: Renunta la el. Sunt totusi 14 ani diferenta.
Alooo! Ala poate fi casatorit si te minte. N-ai gasit si tu unul mai bun? Cred ca este si musulman.
La anii tai trebuie sa te distrezi cu prietenii nu sa schimbi scutece. Pun pariu ca iti doresti copilul doar ca sa il tii langa tine, altfel chiar nu-mi imaginez ce fata in toate mintile isi doreste un copil la o varsta atat de frageda. Am aproape 21 de ani si nu m-am gandit la asa ceva ) Distreaza-te ca o sa ai timp destul sa schimbi scutece si sa nu mai dormi noptile. Sa ai un copil nu e la fel ca atunci cand ai un animal. Gandeste-te ca e vorba de o responsabilitate foarte mare. Eu zic sa renunti la relatie. Nu o sa mearga.
Scuza-ma dar de ce vrei un copil acum? Ai doar 18 ani. Bucura-te de anii astia pentru ca nu mai incolo o sa regreti. Eu sunt mai mare decat tine si simt ca nu am facut o gramada de lucruri care trebuiau. E o responsabilitate foarte mare. Stii ce inseamna sa te trezesti de nu stiu cate ori pe noapte din cauza ca plange copilul si adoua zi sa fii franta de oboseala? Se duc serile cu prietenii petrecute pana in zori, plecarile in excursii si toate tampenii. Ai tot timpul din lume pentru a avea copii. Bucura-te de varsta pe care o ai si de lucrurile pe care le poti face. Am zis numai de distractie dar gandeste-te ca nu poti sa urmezi o facultate si sa ai si un copil. E greu sa ai un copil, dar cel mai greu e sa fii doar tu cu el. Mai gandeste-te
Tu la cei 18 anisori ai tai nu ai altceva de facut decat sa umbli cu barbati de 32 ani? niste studii, o cariera ceva.
Si tu acum. daca ii face copil, pana face 18 ani tot sta pe banii prostului
Ce le trebuie unora? Unele stiu doar de maritis(mentalitate de femeie medievala de la tara) si face barbatul greul.
Mda e si asta o cariera
Nu stiu cum toate pustoaicele isi cauta cate un tutancamon. Gaseste-ti unul de varsta ta. Poate are situatie materiala baiatu', cine stie.
Tu nu il cunosti, nu stii cine e de fapt. La varsta asta are destul expeienta incat sa te joace pe degete. Lasa-l balta, insa usurel, ca nu stii, cand se enerveaza, de ce e in stare. Si, iti iei unul mai de varsta ta si mai cu mintea la cap.
Asta e o intrebare pusa la panarama la ce dracu se uita ala la tine la 18 ani? Asta se intampla doar in familii defavorizate.
Se pare ca nu abordezi problema din punctul corect. El daca nu vrea, o sa fie greu de convins, dar totusi, ai si alte oportunitati de a obtine ceea ce doresti.
1. Prima idee ar fi sa ii gauresti prezervativele cu acul.Merge 100%, si nici nu o sa isi dea seama, barbatii "e" prosti si nu verifica inainte
2. Ii spui ca te-ai hotarat sa iei anticonceptionale....si nu iei
3. Ti-o tragi cu alt barbat si apoi ii spui ca e tatic
Stii, multi barbati si-au batut joc de fetele tinere. Daca este casatorit si te minte? Daca vrea sa stea cu tine doar pentru ca esti frumoasa si tanara? Eu as zice sa nu-ti arunci tineretea. Mai bine ai renunta. Ai o varsta foarte frageda. Ai tot timpul din lume ca sa faci copii, si poate cu cineva de varsta ta. Nu se merita. Mai bine ai face niste stidii, sa-ti ocupi timpul cu ceva mult mai util. Si cine stie... poate gasesti pe cineva de varsta ta, sau putin mai mare, care sa te merite.
1.Faci copilul
2.Se ajunge in instanta
3.Iti fura copilu
4.plangi
5.iti pare rau
RENUNTA. musulamanii astia vor doar copii si bani
La barbati in general le e frica de responsabilități, daca ve-ti avea un copil accentul v-a cadea pe acesta iar prietenului tau nu ii vei mai acorda asa multa atentie. Asa e firea lucrurilor. Tocmai ca te iubeste nu vrea sa aveti copil(narcisism) Nu vrea sa împarta iubirea. Eu ti-am spus cum stau lucrurile. Decizia e a ta.
Limba română m-a sunat. M-a implorat să-ţi zic să n-o mai violezi că nici ea nu vrea copii cu tine!
Mulți bărbați și-au bătut joc de fetele tinere fără experiență, așa ca tine. Sfatul meu e să renunți.La 18 ani nu ești pregătită ca să ai un copil.Nu-ți arunca tinerețea! Fă nişte studii, ocupă-te cu ceva constructiv care te-ar putea ajuta pe viitor. Lasă copiii măcar până când ai vreo 25 de ani.
Eu te-ai sfatuii sa te gindesti bine cind faci o aceasemenea alegere ca sa nu ajungi pe urma sa zici :de ce am fost asa proasta? de ce nu mi-am facut niste studii? poate acum avea sa am un serviciu bun si platit.Pai si daca ramii insarcinata si te leapada tu cum ai sa cresti singura un copil.Ghindestete ca esti tinara si ca barbati sunt multi el peste citiva ani o sa arate batrin si iti perzi toata frumusetea cu el.
Treaba e, ca esti inca mica pentru un copil la 18 ani. Mai ales ca el are aproape dublul vârstei tale, nu e prea bine. In timp ce citești tu asta, el poate e la alta fata cucerind-o sau poate la familia lui (soția si copiii). Iti zic sa cauți pe cineva mai de vârsta ta, ca nu e prea bine sa il rogi sa aveți un copil la vârsta asta, mai ales ca nu sunteți căsătoriți si aveți o diferența de vârsta destul de mare.
Pai! Da vreau copil! De ce?! Findca simt ca nu am pe nimeni! Familia mea nu ma contactat pentru un an! Nu, nu e casatorit! Stau 24 din 24 cu El! Findca nu muncesti Si nici eu nu muncesc! Si telefonul lui e la mine ori de care ori vreau! Ii stiu prieteni Si familia, El nu tine la religie!
Dupa parerea mea, ar fi bine sa te axezi pe alt plan, sa nu iti para rau mai tarziu de alegerea facuta(stii..anii pierduti nu ii mai recuperezi)
Eu cred ca iti vrea binele, stie ca esti prea mica si nu o sa poti sa te descurci... Mai asteapta poate o sa-si schimbe parerea si incearca si tu sa-i arati ca esti responsabila si ca poti face asta