La anii tai trebuie sa te distrezi cu prietenii nu sa schimbi scutece. Pun pariu ca iti doresti copilul doar ca sa il tii langa tine, altfel chiar nu-mi imaginez ce fata in toate mintile isi doreste un copil la o varsta atat de frageda. Am aproape 21 de ani si nu m-am gandit la asa ceva ) Distreaza-te ca o sa ai timp destul sa schimbi scutece si sa nu mai dormi noptile. Sa ai un copil nu e la fel ca atunci cand ai un animal. Gandeste-te ca e vorba de o responsabilitate foarte mare. Eu zic sa renunti la relatie. Nu o sa mearga.
Se pare ca nu abordezi problema din punctul corect. El daca nu vrea, o sa fie greu de convins, dar totusi, ai si alte oportunitati de a obtine ceea ce doresti.
1. Prima idee ar fi sa ii gauresti prezervativele cu acul.Merge 100%, si nici nu o sa isi dea seama, barbatii "e" prosti si nu verifica inainte
2. Ii spui ca te-ai hotarat sa iei anticonceptionale....si nu iei
3. Ti-o tragi cu alt barbat si apoi ii spui ca e tatic
Scuza-ma dar de ce vrei un copil acum? Ai doar 18 ani. Bucura-te de anii astia pentru ca nu mai incolo o sa regreti. Eu sunt mai mare decat tine si simt ca nu am facut o gramada de lucruri care trebuiau. E o responsabilitate foarte mare. Stii ce inseamna sa te trezesti de nu stiu cate ori pe noapte din cauza ca plange copilul si adoua zi sa fii franta de oboseala? Se duc serile cu prietenii petrecute pana in zori, plecarile in excursii si toate tampenii. Ai tot timpul din lume pentru a avea copii. Bucura-te de varsta pe care o ai si de lucrurile pe care le poti face. Am zis numai de distractie dar gandeste-te ca nu poti sa urmezi o facultate si sa ai si un copil. E greu sa ai un copil, dar cel mai greu e sa fii doar tu cu el. Mai gandeste-te
Eu cred ca iti vrea binele, stie ca esti prea mica si nu o sa poti sa te descurci... Mai asteapta poate o sa-si schimbe parerea si incearca si tu sa-i arati ca esti responsabila si ca poti face asta
Dupa parerea mea, ar fi bine sa te axezi pe alt plan, sa nu iti para rau mai tarziu de alegerea facuta(stii..anii pierduti nu ii mai recuperezi)
Treaba e, ca esti inca mica pentru un copil la 18 ani. Mai ales ca el are aproape dublul vârstei tale, nu e prea bine. In timp ce citești tu asta, el poate e la alta fata cucerind-o sau poate la familia lui (soția si copiii). Iti zic sa cauți pe cineva mai de vârsta ta, ca nu e prea bine sa il rogi sa aveți un copil la vârsta asta, mai ales ca nu sunteți căsătoriți si aveți o diferența de vârsta destul de mare.