anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o relatie de trei ani cu un barbat.Ne-am mutat impreuna la putin timp dupa ce ne-am cunoscut dar in ultima vreme relatia noastra nu mai e la fel! Nu mai avem relatii sexuale, nu ma mai face sa rad, sa ma simt frumoasa! Cum ar trebui sa rezolv problema? Cand ii fac reprosuri pe acest subiect imi zice ca nu e nevoie sa-mi zica cat ma iubeste ca el imi arata, dar dupa 2, 3 zile e la fel. Ce sa fac? Sa mai raman langa el?

8 răspunsuri:
| NickiMinaj a răspuns:

Ar trebui sa nu ii mai reprosezi nimic si sa purtati o discutie calma si sincera. oricat de SF ar suna, dialogul e benefic.

| kaylla a răspuns:

Situatia e neschimbata desi acum incearca sa se dea bine pe langa mine, dar acum eu sunt cea care nu ma las. Il mai las putin sa vad ce face si cum reactioneaza poate totusi are si el momentele lui proaste. Va multumesc de raspunsuri si va tin la curent cu evolutia noastra!

| kaylla a răspuns:

Situatia se schimba pe zi ce trece! Acum eu sunt cea care o face pe indiferenta si se simte! Comportamentul lui se schimba! Cred ca era prea convins ca-l iubesc si din cauza asta se purta asa!

| RaZ4Ing a răspuns:

Daca tot asa face si dupa 1 saptamana inseamna ca te inseala pentru ca se raceste. mai verifica`i telefoanele din cand in cand si vezi daca e ceva... Scuze de raspunsul cam aspru dar asa stiu ca se intampla! BAFTA!

| Piiink a răspuns:

Inkeara ceva big grin... intr-o seara pregateste o tinuta sexi si fai o supriza fi mai atenta cu el si din astea smug Daca se comporta la fel inseamna ca nu te mai iubeste sad

| vasilevasi a răspuns:

S a stins scinteia aceea.unii barbati nu se pricep sa tina flacara dragostei vie, sau nu mai simt ca vor acest lucru, dupa ce au cucerit o femeie. poate ar trebui sa simta ca te pirde(fa l sa inteleaga asta). atunci si ar da seama daca te iubeste intr-adevar.

| Bianck a răspuns:

Mai,sincer imi pare rau, pentru ca e atat timp sad Dar ceva tot se intampla incearca sa aflii ce iti ascunde, Mult noroc ai grija:*

| Alesandra_3344 a răspuns:

Inseamna ca te insealastraight face