Apeleaza la Politie si il va pune la respect si la 200 m departare de tine.
Sincera sa fiu, nu ai nici o scuza, ca tu esti aia care te intorci la el sa iei mai multa bataie.
Cauta pe altcineva și fugi de oameni violenți. Și tu ai probleme psihologice, altfel ai urî din suflet un om care te a bătut și ți a făcut doar rău, mergi la psiholog. Probabil ai și tu niște traume de accepti situația asta, dar nu te juca cu viata ta, lângă un astfel de personaj vei fi în pericol și vei suferi mereu. Încearcă sa te educi sa stai într un mediu de oameni educați, cu valori și ocupații sănătoase.
Hei,stiu ce vrei sa spui, dar nu l-am lasat pentru ca ma simt singura mai mereu si am nevoie de cineva cu care sa vorbesc si îl aveam doar pe el
Totul depinde doar de vointa ta, dar odata ce nu ai avut respect nu o sa-l ai niciodata, mereu te va injosi. PS Nu sta cu unul care te jigneste si te mai si bate.
Este o relatie toxica. Din pacate este dovedit faptul ca victima se intoarce in acea relatie toxica de nenumarate ori pana sa poata sa puna punct definitiv. Trebuie sa te rupi de aceasta relatie, nu este sanatoasa si te distruge. Ce simti tu pentru el nu este iubire, este o atasare bolnavicioasa si crede-ma, ca dupa ce vei pune punct iti vei da seama ce bine ai facut. Nimeni nu are dreptul sa te loveasca sau sa te injure. Fii independenta si gaseste-ti pe cineva care chiar sa te iubeasca si sa te respecte. Daca nu te lasa in pace vorbeste cu parintii tai si mergi la politie. Ceea ce face el este foarte grav. Nici tu, nici alta fata vreodata nu merita sa traiasca asa. Ai grija de tine, fii puternica si fa-ti viata mai buna!
Vreau să îl uit si sa trec peste, nu trăiesc nimic la maxim cu el totul e oribil și plictisitor