Esti inca mica si o sa mai treci prin experimente de astea.Cand vei mai creste vei intelege ca dragostea adevarata se mananca cu alta paine!
Mama mia ce storie! e fetito v-ati facut-o unul la altul dar parerea mea e ca inca va mai iubiti (tu suferi, el te cauta)etc asa ca de ce nu va mai dati o sansa? nu fa ca mine ca am renuntat la un baiat ca fuma acum 15 ani tigari carpati dar in rest era baiat de milioane, acum mi-am luat unul care nu fumeaza dar in rest rupe toata ziua! atentie!
Sincer.acum inteleg prin intrebarea ta ca nu-s singuraAm si eu un prieten de 1an si jumate. o relatie la semi-distanta, el pleaca pentru o perioada apoi revine iar, dar daca sincer pentru noi asta ne apropie inca mai mult, atunci cand e acasa e mult mai sincer, mai deschis, mai dragostos.La inceput eram in aceeasi dilema+ca e mai mare ca mine, ulterior am lasat totu in voia sortii.Acum uite, avem un timp frumos in urma si noi ne mai iubim. Fetele trebuie sa controleze relatia in care se implica. Cea ce ar trebui sa faci tu e sa fii mai blinda cu el, sa-i arati ca el tii drag pentru a simti si el ca are pentru ce lupta, mai lasa din raceala.Scrieti-va ca la inceput pe mess, povesteste-i ce faci, vorbiti deschis, iar la vara cand vei veni acasa-,, vrajeste-l"complet prin felu tau de a fi. Daca totu ati va reusi-el va fi cel care ulterior va avea o nevoie nebuna de tine-initial seamana pentru a avea ce culege. Cel mai potrivit ar fi sa lupti si tu pentru voi, daca chiar tii la dinsu.Succes(poti sa ma tii la curent cu ce se intimpla. uimitor cum se aseamana situatia ta cu a mea)
Asta nu e iubire (parerea mea). nu ai cum sa iubesti o persoana pe care o vezi odata pe an
eu cred ca ati putea fii buni amici si atat pentru ca asta nu se poate numii relatie