| Anamaria_1628 a întrebat:

Am o relatie mai mult de un an, traim impreuna, in primele luni totul era perfect dar s-a schimbat foarte mult, nu mai vorbeste cu mine, nu ma mai asculta, si cand isi deschide gura spune numai prostii si tot timpul ma raneste.Eu incerc sa fiu afectuoasa, fac totul pentru el si incerc sa ma abtin sa nu ma cert cu el, am stat de vorba de 1000 de ori sa nu mai fie asa, dar dejeaba, tot la fel ii. ce sa fac? nu vreau sa-l pierd ca il iubesc din tot sufletul, si as da orice ca sa revina relatia noastra. Ce credeti? Mai avem vreo sansa sa revina lucrurile intre noi?

11 răspunsuri:
| Mirruna a răspuns:

Hei, atat timp cat te ignora, nu are rost sa ii faci dragoste cu sila. Si mie mi s-a intamplat la fel si i-am propus sa ne despartim s am fost de comun -acord. Stiu cum e sa tii la o persoana f mult si el sa nu`ti dea nici un semn ca ar fi reciproc. Probabil vrea sa te faca sa te desparti eel thinking Sa nu suferi prea mult stiind ca ti-a dat el papucii. Resemneaza-te. Baieti gasesti la tot pasul.

| Mirruna a răspuns:

Imi poti spune cati ani ai?

| Mirruna a răspuns:

Ok. Am dat un sfat de adolescenta, ca doar asta sunt. Majoritatea persoanelor care frecventaza site-ul sunt adolescenti asaca... :d. Scuze, daca vi se pare un sfat prostesc, da` asa gandim noi adolescentii :d.

| danaG a răspuns:

Anamaria, pacat ca nu ne-ai spus si cati ani aveti! sincer, imi pare rau sa iti spun, dar cred ca nu mai e mult pana ce relatia voastra se va termina.si zici:"nu mai vorbeste cu mine, nu ma mai asculta, si cand isi deschide gura spune numai prostii si tot timpul ma raneste". pentru asta il iubesti? intr-o relatie de durata cel mai important e respectul, pentru ca iubirea, cu timpul, se mai risipeste! Asa ca sfatul meu e sa iei in calcul si varianta despartirii, daca zici ca ai vb cu el si nu a dat rezultat. Draga mea, nu se merita sa stai langa cineva care nu te respecta si nu iti impartaseste sentimentele.viata e scurta si e pacat ca nu o traiesti alaturi de oameni frumosi la suflet!

| spidy a răspuns:

O fi avand probleme nu stiu ce sa zic, eu asa patesc cand am probleme nu prea vorbesc cu iubita o resping exact cum spui tu ca iti face, dar imi revin... dupa ce trec problemelehappyincearca sa vezi ce probleme are nu stiu ce sa zic.bft.

| Elly55 a răspuns:

Nu stiu ce sa zic...

| pisicuta13 a răspuns:

Daca il iubesti asa mult nu cred ca poti face un pas asa de mare adica sa te desparti de el, spune-i ca te deranjeaza mult comportamentul lui si sa iti zica dc se poarta asa. daca crezi ca este ceva grav atunci incearca sa fi puternica si sa va despartiti, nu e usor dar incearca. sper sa te ajute sfatul meu

| cory_7029 a răspuns:

Buna...eu zic sa te linistesti, in primul rand sa iti pui gandurile in ordine si sa te gandesti serios.merita sa mai incerc sau nu? eu iti dau un sfat, si iti zic ce cred eu ca nu te mai iubeste, dk te iubea nu proceda asa cu indiferenta. poate si-a gasit si pe alta. alta chestie.dk si-a gasit oricat de mult il iubesti nu se merita lasa-l si vezi-ti de viata ta astfel de barbati nu merita nimic.eu stiu am trecut prin asa ceva, deceptie in dragoste.asa ca bafta, in relatie.vezi ce faci dar sa nu suferi ca e greu.

| bridget14nichole a răspuns:

Ar trebui sa-l tratezi pentru o perioada scurta de timp si tu la fel. Poate va incepe sa fie nelinistit si poate va vrea sa se apropie de tine vazand ca nul mai dadacesti atat big grin
Incearca!:*

| Anamaria_1628 explică:

Mersi pentru sfaturile voastre.va dau mai multe detalii:am 21 de ani, inaintea mea a avut o prietena, relatia lor a durat 4 ani, si a lasat pe fata aia pentru mine.tot timpul ne certam, unu dintre motive este ca am prins ca scria mesaj la fosta ca te iubesc.Cand vreau sa plec nu ma lasa si imi zice ca ma iubeste si doar pe mine! si ca nu vrea nimic de la fata aia si oricum chiar daca il las nu se intoarce la ea.imposibil sa fie cu alta fata ca tot timpul suntem impreuna toata ziua si toata noaptea, stiu parola emailului, si telefonul lui tot timpul langa mine. Jur nu mai inteleg nimic daca ma iubeste de ce se poarte asa cu mine, si daca nu ma iubeste de ce nu ma lasa sa plec, chiar vine dupa mine la maica mea 300de km 6dimineata sa-l iert. Ce parere aveti?

| CopilulDeLego a răspuns:

Daca stati impreuna deja s-a schimbat ceva in relata voastra, probabil se simte mult mai controlat. Nu mai are aceiasi libertate. Incearca sa ii lasi un picut de spatiu, sa nu se simta sufocat dar totusi incearca sa faceti ce faceati si inainte. Si mai e o chestie, In momentul in care locuiti impreuna, cu tine adoarme in ochi cu tine se trezeste (desi e minunat) dispare dorinta aia arzatoare de a te vedea, de a te strange in brate. Poate e ceva normal pentru el. Inceraca sa vb cu el si sa il intrebi cum se simte, ce isi doreste. Altceva nu stiu ce sa iti spun. Mult succes