De ce iti pica cerul in cap? Este mama ta si chiar nu vad de ce te deranjeaza ca vrea sa comunice cu tine, unii copii isi doresc ca parintii sa se apropie de ei, mama ta incearca sa aiba o apropiere fata de tine...cand vine ca sa vorbeasca cu tine nu te mai enerva calmeaza-te si poarta aceea discutie cu ea
Serios chiar nu stiu ce te-ar putea enerva
Succes
Poate, daca, nu reusesti sa ii zici, aratia, petrece mai mutl timp cu ea, crede-ma, si pe mine ma enerveaza la culme, cand mama vine si se uita calma cu cine vb. si asa... nu ca as vb. nu stiu ce, uneori doar prezenta ei ma enerveaza, asa ca nu prea cred ca sunt in postura de a da sfaturi, dar totusi, si eu incerc, mai nou am initiato si pe mama in lucrurile care le fac, ma duc la cumparaturi cu ea, si crezi sau nu, chair am un timp frumos, o las pe mama sa imi organzieze unele intalniri cu preitenele, gen sa ne ajute sa gatim ceva prajituri, in felul acesta, daca petreci mai mult timp cu ea vei da dovada ca chair tii la ea, si oricum chair daca nu reusesti acum sa ii spui ca o iubesti, sa stii ca ma mutl ca sigur, ea stie lucrul acesta, si e reciproc, sunt sigura ca intr-o zi, ii vei spune, faptul lca inca nu iai ziso, insamna, ca aceste doua cuvinte inseamna ceva pentru. tine, nu le zici ca alti asa, sa fie zise, ci le zici din sufle!
sper ca te-am ajutat!
Acelasi lucru patesc si eu ... acum am lacrimi in 0chi pentru ca ieri am avut o cearta mare si iarasi nu mai suntem apropiate.
Daca nu poti sa ii spui ca o iubesti. arata-i prin diverse fapte chiar daca sunt banale ea o sa isi da seama*** incearca sa o ajuti in casa sa stai cu ea sa incerci sa fie bine*** incearca sa ii cumperi ceva o floare sau ceva simbolic nu conteaza marimea, pretul etc. conteaza darul poate asa poti sa te mai apropii de ea...
Poti sa te duci la ea si sa-i spui exact ce ai scris aici! Recunosc ca m-ai impresionat pana la lacrimi! Poti sa mergi la ea sa-i spui ca iti pare rau pentru cat ai gresit pana acum! Isi va da seama ca te-ai schimbat! Si, sunt mai mult decat sigura ca te va ierta, te va strange in brate si va incepe sa planga, iar printre suspine iti va zice ca te iubeste! Nu o mai fa sa sufere! Pune-te in locul ei! Cand nu o vei mai avea, vei trai toata viata cu vina ca nu ai apreciat-o la timpul potrivit! Vei avea remuscari si nu vei mai avea zilele atat de linistite! Spune-i exact ce ai scris aici! Fa-o acum...sa nu fie prea tarziu! Va aprecia!
bafta :*
Mia venit sa pling cindam vaz ce ai scris ce sa-ti zic man mie mi-a murit mama cu cancar la plamani acu 3 saptamana crede-ma frate ca simt ca pic din picioare cind imi amintesc cit ma iubea si am un frate de 7 ani care nu-i ca mine adica bagabont si altele **** asculta ca mai bine fa oricum chiar daca te cearta ca dupa o sa plingi dupa ea si nu mai gindi negativ eu de ex triesc cu gindu ca ma revansez avind grija de fratemiu oricumoricit de nervos ai fi amintesteti ca e mama ta no dezamagi **** nu trebuie sai arati nimic doar ascult-o chiar daca nu-ti comvine si fi in fata ei matur/a
Daca i-ai sune ei ce ne spui noua aici!? Cum crezi ca ar reactiona? Fa-ti curaj e maica-ta! Doar una ai
Hello am vazut mai sus mesajul tau eu nu mi-am cunoscut niciodata mama cu toate ca am o varsta in schimb faza este urmatoarea ia-o deoparte stai de vb cu ea spune-i si explica-i ca vreti sa va apropriati mai mult si ce te rog sa fii cat mai explicit/a si sa ii dovedesti ca intr-adevar vrei si iti doresti sa ai o relatie de prietenie mai ales! Pe mine in schimb m-a crescut bunicamea tata un vagabond, nu i-a pasat niciodata de mine, dar am stiut cum sa ma bag pe sub pielea bunicameisi acum avem o relatie mama-fiica numai exista bunica-nepoata! dar poate ca si tu ai gresit fata de ea si de aceea este mai exigenta asa ca vezi ce faci si repara ce ai gresit
Spor la treaba!
Buna. In orice relatie, comunicarea este foarte importanta. Primul pas este sa vorbesti cu ea, nu astepta sa vina ea la tine. Spune-i ce-ai scris si aici, va aprecia. Povesteste-i amanunte din viata ta, pentru ca pana la urma e singura care te poate sfatui in absolut orice.