Am intalnit chestia asta chiar si in realitare . i s`a intamplat unui prt de`al meu.
Si sti ce a facut? A vb cu ea. si s`au impacat apoi peste vreo 3 zile s`au despartit. Dar asta nu e de folos pentru tine
du`te la colegul ala si intreaba`l dc se tot tine dupa ea. si sa o lase in pace pentru ca momentat e intr-o relatie.
daca nu vrei sa faci asa. stai cat mai mult cu ea. si nu-l mai lasa sa stea cu ea asa mult. bineinteles . ar fi culmea sa n`o lasi sa stea cu nimeni decat cu tine.
oricum poate ca sunt doar prt. nu stiu sper ca te-am ajutat
In mod normal nu ar trebui sa fii gelos dar poate tii prea mult la ea.
Vorbeste cu ea intreab-o daca e ceva intre ea si colegul tau, este posibil sa fie doar amici. explica-i ca prezenta lui in preajma ei nu iti place. Succes!:*
Pai spune-i prietenului tau ca nu itipalce ce face el si roagal sa nu se mai dea la prietena ta.
Pai daca u ai o relatie cu ea sh colegul ala stii ca o place cel mai bine ar fi sa vb cu el sh sa lamuriti, iar dupa ce vb cu el sa mergi sh sa discuti sh cu ea sh vezi ea ce alegeNumai asa poti sa lamuresti lucrurile.Bafta:*
Pai...
Nu prea stiu ce sa zic. Din moment ce fata te-a ales pe tine inseamna ca te place (presupun). Daca se simte "plictisita" de tine iar colegul tau ii face avansuri, nu are nici un rost sa ajungi sa te lauzi in fata ei, deoarece nu vei demonstra nimic. Dimpotriva, vei demonstra ca esti "un pampalau" (scuza-ma de expresie) asa ca incearca sa il ignori sau... spune-i sa nu se mai bage unde nu-i fierbe oala...
Sper ca te-am ajutat!
Bafta!
Iti zic un raspuns ca de la barbat la barbat.Esti fatita sau barbat. Daca erai fata intelegeam ce este cu intrebarea asta dar asa te faci de ras cu asemenea intrebare.Nu o spun cu intentia de a te jigni dar daca nu ti-o spune cineva in fata mai tarziu o sa fii luat peste picior si o sa se rada te tine.Asa ca fi barbat.Doar tu stii raspunsul.
Hanzo întreabă: