Buna iubita!
Offf.depresiile astea!
De ceva vreme,mai toata lumea se confrunta cu episoade depresive,pentru ca traim vremuri grele!
Parerea mea e ca,daca ruda ta e internata la un spital de specialitate,in mod sigur,medicii de acolo stiu ce tratament trebuie sa urmze.
Eu am o prietena care s a confruntat mult timp cu depresia,dar s a internat si a urmat tratamentul,iar acum e bine.
Depresia este intr adevar o boala,dar daca voi cei dragi,ii vorbiti frumos,o incurajati,se va face bine.
tu ce poti face pentru ea,e ca intotdeauna sa i vorbesti,sa i spui cat de mult o iubesti,ca ai nevoie de ea,ca trebuie sa se faca bine!
Nu uita,ca in depresie,medicamentele nu sunt suficiente pentru a te reface,ci modul de gandire a pers respective,tocmai de aceea ea trebuie tratata cu blandete!
Fa o sa se simta importanta si iti garantez ca daca voi cei dragi, ii veti fii aproape, se va face bine!
Doamne ajuta si multa sanatate!
Ochii pe ea, contact cu medicul psihiatru, psihanaliză.
Şi mare atenţie să-şi ia medicamentele. Sunt ca insulina pentru diabetic.
Uite şi eu am o rudă cu acceaşi chestie.Vezi du-te la doctor să vadă cei îi mai poate face rudei tale apoi sa-şi mai ia tratamentul.Ai multă grijă de ea.Laso să stea in pat şi adui tot ce îi trebuie dacă iţi cere ceva.Nu va trebui să o superi.Şi fii şi tu mai veselă ca sa poată să vadă că tu eşti fericită să se facă bine.Ok? Nu ai să o pierzi dacă asculţi sfaturile care ti le-am dat.Sunt sigură. Speca sfaturile mele să fie in de ajuns.Bine.Ai mare grijă.Pa şi sărbatori fericite!