Pai vorbeste cu doamna diriginte, vorbeste cu colegii si spune-i sa spuna si ei la doamna diriginte ca ei au rupt-o. In mod normal cat ar costa catedra ar trebui toti 3 elevi sa-si plateasca catedra, toti 3 trebuie sa isi plateasca pretul catedrei (fiecare cu pretul imparit la 3). Vina este a celor 3 elevi(in parte parte), o alta(mica) parte e colegii vostri de clasa(ca nu ati facut observatie mai ales seful clasei). Pai normal ca daca toti votati sef de clasa care sa fie genul de persoana care sa se distreze si sa iasa afara in loc sa aiba grija de clasa (pentru ca sunt prieteni vostri si ca va place de el) si sa-si faca altii datoria in locul lui pai oricum o sa raspunda( posibil )si seful clasei de chestia asta(sa vezi ca si la noi in clasa, oricum mama mea mi-a spus sa nu candindez la seful clasei dar am candindat ca am fost propus de copii si n-am iesit pai si eu am probleme cu memoria, pai iti dai seama ce ajunge tara asta). Ajungem tot mai pretentiosi dar aveti grija. Amenita-i cand se intampla alta data prostii ca ii spui la diriginta.
Oricum in tine o sa aiba diriginta mai multa incredere pentru ca esti copil cuminte, inteligent, etc.
Iti raspunzi singur?
Spui adevarul si poate ai colegi care au vazut ce s-a intamplat si pot sa spuna ca tu n-ai participat la distrugere.
Refuzi să plătești. Ceri ca ceilalți elevi neimplicați să susțină declarația ta.
Pune martori ceilalti colegi sau cine a fost prezent in clasa sa zica! Si daca zici ca esti cuminte diriginta sau dirigintele tau nu ii vor crede pe ei mai ales daca sunt panarame ei de fac prostii! Astea sunt variantele eu ti-o recomand pe prima! Ai inteles?
Mario1996 întreabă: