| AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA a întrebat:

Am o situatie neclara cu iubitul meu, nu e aproape de mine, ne vedem foarte rar, in timp ce e plecat nu ma suna deloc, nu-mi scrie mesaje.Cind revine acasa ne vedem, dar totusi rar, deoarece parintii nu-mi permit sa ies cu el.Sunt idragostita la nebunie de el, ma simt fericita cind e linga mine, vreau ca acel moment sa dureze la nesfirsit, dar totusi nu am incredere in el.Am impresia ca ma minte si ca el e cu fosta lui, presupusa fosta cu care a fost timp de 3 ani, dupa care s-au despartit si e cu mine acuma.De citeva ori s-a intimplat ca sa-l sune cineva in timp ce noi eram impreuna ne dorind sa raspunda si nici sa-mi arate cine l-a sunat, chiar de insistam, zicea ca o sa inteleg gresit si ca nu vrea sa ma piarda dintr-o prostie, sa am incredere in el si va fi totul bine.Intruna din zile m-a sunat cineva cu numar privat, chiar de nu prea raspund la numerele private, am raspuns, era o fata, care a intrebat daca eu am scris vreun mesaj cu citeva zile in urma si daca il conosc persoana x, adica iubitul meu. Mi-am dat seamna ca e fost lui si nu stiu ce m-a facut sa inchid receptorul, dupa care m-a sunat din nou si eu nu am raspuns.Ma pus pe ginduri faptul ca ea stie numarul meu si aveam o presupunere ca a fost cu ea si a vazut mesajele pe care i le scriam. A doua zi i-am zis lui ca trebuie sa ne vedem petru a vorbi.Ne-am vazut, l-am interbat daca el mai e cu ea si ma minte pe mine cumva folosindu-ma drept roata de rezerva.La care mi-a raspuns ca nu e cu ea si ca mi-a mai zis asta deja, intrebindu-l cum explica faptul ca persoana cu care el nu mai are nici o legatura ma suna pentru a intreba de ii scriu eu mesaje, mi-a zis ca nu are nici ce-a mai vaga idei si ca va vorbi cu ea petru a nu mai mai deranja, cei drept ca nu a mai sunat.
Nu stiu ce sa mai cred insa nu vreau sa-l pierd petru ca tin foarte mult la el!

5 răspunsuri:
| SkyPilot a răspuns:

Nu inteleg de ce nu te suna si nu iti scrie mesaje. Am fost si eu intr-o relatie la distanta si I-as fi scris toata ziua.
Mi se pare iarasi ciudat ce se intampla cu "fosta" lui. De unde are numarul tau? Are acces la telefonul lui? In cazul meu, fostele au devenit foste din prima clipa. Au fost doua cu care am ramas amic, dar relatia cu ele este la lumina, este clar oricui ca nu este nimic mai mult decat o amicitie si nu se intampla ciudatenii de felul celor descrise de tine. Prietena mea are acces la telefonul meu, poate sa vada oricand cine a sunat.
Daca vrea sa ai incredere in el, ar trebui sa lamureasca aceste doua lucruri cu tine.

| IRaluca a răspuns:

Din moment ce fosta lui avea numarul tau de telefon, e clar ca a mai vorbit cu ea. Am trecut prin exact aceeasi situatie. Din fericire, cazul tau e mai fericit deoarece exista sanse sa nu te insele. Cand fostul meu prieten a devenit mai distant, nu imi mai scria, nu mai ieseam împreună am simțit ca ma inseala dar pentru ca il iubeam aşa mult, am continuat sa ma mint ca poate gresesc pana la proba contrarie. Aşa ca sfatul meu pentru tine este sa nu mai pui atata suflet daca nu este o persoana de încredere că risti sa suferi extrem de mult. Si crede-ma. nu vrei asta sad

| deedlebag001 a răspuns:

Pai da, cam nu prea mai este interesat de tine, ii foarte probabil sa fie cu alta, tu sa nu stii asta si nici aia sa nu stie ca el e cu tine in acelasi timp, incearca sa-l aduci intr-un punct unde sa iti dai seama de lucrul asta..sa-l pui la incercare..si atunci iti dai seama dupa reactiile lui, daca se mai intereseaza asa mult de tine sau nu, dar din ce ai spus tu, se pare ca te-a cam uitat de mult. trist dar adevarat

| Ra_9139 a răspuns:

Inainte de toate, cati ani ai? Sincer cred ca pe "fosta" o roade rau de tot ca "fostul ei" e intr-o relatie si e bine acum, probabil innebuneste singura acasa cand stie ca el e cu tine happy Acum nimeni nu poate sa stie ce simte omu cu adevarat. In acelasi timp poate se bucura intre doua happy dar pana la urma va trebui sa aleaga. Cel mai bun lucru pe care il poti face tu este sa nu o iei razna, paranoia si sa disperi din cauza asta. Ar fi bine sa-i da-i pace sa o rezolve linistit si sa nu creezi si tu o extre presiune care sa-l departeze de tine. Toate se vor rezolva.