,tare,pai eu ca baiat ii rupeam mufa numai sa comenteze la mine, profita de ce stii, zii ca daca nu face ce zici spui parintilor ce stii
Ar trebui sa rasp. foarte hotarata: NU imi pasa! Du-te la parintzi si zi-le tot c ti-au facut. Nu poti? Razbuna-te. Cei din jurul meu spunk numai prostii fac asta. Si c? Sunt proasta. Dc sa sufar eu in liniste pentru. c imi face ea? Fur-o! Sau, mai bine, ca sa nu furi, ia-i lucrurile pretzioase din camera si ascunde-le, apoi mituieste-o si spune-i ca i le dai doar daca promite ca nu mai e rea cu tine. Nu ceda! C daca e mai mare. Ea se hraneste cu frica ta. Trebuie sa te duci hotarata la ea si sa ii arati ca nu te temi de ea. Joak murdar? Atunci fa-o si u!
Pai pentru inceput incearca sa o tratezi cu indiferenta!`
Incearca sa ascunzi tot ce faci cat mai bine, astfel incat ea sa nu`si dea seama de nimic!`
In privinta banilor ascunde`i prin cartile dale sau prin haine!`
Cand afli pentru prima oara ceva despre ea spune`i mamei iar apoi intreab`o cum s`a simtit ca sa`si dea si ea seama cum te simti tu cand ea spune ceva desptre tine!`
SI in privinta injuraturilor raspunde`i cu: "Mersi le fel!`" sau "Ai uitat ca semeni cu mine?"
Sper ca au ajutat sfaturile mele!`
Funda?
Trebuie sa o iei pe mama ta intr-o zi deoparte si sa ii spui tot. Nu este normal sa fie asa! Incearca sa nu o parasti cu tot, dar lucrurile grave trebuie spuse. Ai spus ca anul trecut ai avut o depresie. Daca mama ta nu stie, spune.i, si mai spune.i ca tu crezi ca ai facut asta din cauza surorii tale. Mama ta trebuie sa vorbeasca dupa aceea cu sora ta si sa ii explice ca nu e bine ce face si sa incerce sa se linisteasca.
Sper ca te.am ajutat!
Cati ani ai u? si sa stii nimeni nu te poate ajuta in chestile astea no zic din rautate asa e iar si fratemiu care are trei ani ii exact ASA numa el ma mai si bate daca nu fac ce vrea te intelegh dar nu stiu ce sa faci
Acelasi lucru patesc si eu cu fratele meu, si el e cu 3 ani mai mare ca mine, nu ai ce sa faci.Trebuie sa ai rabdare sa mai cresti si sa va vedeti fiecare de drumurile voastre si sa nu va mai intalniti daca simti ca iti faci rau cand esti langa ea.
Incearca sa te faci prietena cu ea si cand ea crede ca tu o placi spune-o mamei fara ca ea sa vada MERGE
Mai e virgina? Daca numai e spune-i mamei tale asta! Sau daca nu enerveaz-o si fa-o sa te loveasca sa te impinga sa iti faca ceva sa vada mama ta si atunci o sa vezi ce se intampla!
In primul rand cred ca ar trebui sa iei atitudine desi e un lucru greu sa zic asa ca nah e sora ta si e destul de deranjant sa fiti si"rivale" in propria casa.Din cate spui face niste chestii foarte urate care nu ar trebui trecute cu vederea.In primul rand daca n-ai facut-o pana acum, incearca sa porti cu ea o discutie normala sa-i arati unde greseste si sa-i spui civilizat ca are un comportament neadecvat si se poarta prea urat cu tine. Daca solutia asta nu merge sau ai incercat-o deja, eu zic ca n-ar mai trebui deloc sa faci pe fata buna pentru ca nu merge.Si omu' bun e luat de prost, scuza-mi expresia.Din moment ce tu te porti destul de ok cu ea ar trebui sa se intample acelasi lucru si ar trebui sa-i dai niste lectii poate isi vede de lungul nasului, chiar daca tu esti mai mica asta nu inseamna ca trebuie sa-ti bata joc de tine.Ai putea incepe prin a-i spune ca o ameninti cu ceea ce stii si sa-si revizuiasca comportamentul ca nu meriti sa se poarte asa cu tine.Eu sunt sigura ca mai sunt si alte metode de "potolire" ca sa zic asa pentru ca tu o cunosti cel mai bine. Sper ca n-am fost prea rea in ceea ce priveste punctul meu de vedere. Succes si poate revii cu un raspuns aici, daca exista vreo eventuala schimbare.
Poti, sa te impaci cumva cu ea, prin diplomatie, ii tii un discurs din asta rational, sau daca nu, incearca revenge! . Daca chiar vrei sa te razbuni, rasplatesteo cu aceeasi moneda! furai si tu banii, si spuneo ce tio facut in momentul acela,
Pai eu zic ca ar trebui sa vorbesti cu ea
acum sunteti copii chiar daca aveti 17- 18-=19 ani dar cand o sa cresteti si o sa ganditi matur si nu o sa faceti la fel
trebuie sa vorbiti ca 2 persone mature in devenire, sunteti surori trebuie sa va bazati una pe alta, nu sa va parati, discuta cu ea cad vezi ca e mai calma fa-o sa inteleaga ca greseste, si tu fiind mai mica ca ea ii dai clasa clar! tu mai mica si gandesti mai matur ca ea.
acum nu stiu poate si tu o mai superi, incerca sa vezi de ce te jigneste ce o supara la tine, tu fiind mai mica presupun ca esti mai alintata de parinti si ea simte nevoia sa vada ca te certa si pe tine nu numai pe ea de asta te paraste.
ca sa te pui bine cu ea cumpara-i un cadou arata-i ca esti mai desteapta ca ea.
daca continua sa faca asa nu o baga in sema indiferenta doare cel mai tare, iti dia seama ea sa tipe la tine si tu sa casti sua sa te uiti la televizior schimband canalale de plictiseala )) deja imi imaginez =0))
Razbunarea e arma prostului! Fii u mai presus decat ea, sa nu te aiba cu nimic la mana! Nu o mai baga in seama!
Cel mai bine ar fi sa incerci prima data sa vorbrsti cu ea si sa va imprieteniti si daca nu merge sa o spui mamei tale despre ce stii tu de ea. Si poate se va rezolva... Adauga-ma la prieteni plzzz si ajuta-ma si pe mine su intrebarile mele
Nu ii mai da importanta si stai de vb cu mama ta si spune-i tot ce ti face ea...
Fato, eu ii dadeam un upercut, apoi o directa, de o lasam nocaut, sau exersam miscarile mele de kung fu pe ea.