Si eu am o surioara de 4 ani si exact asa m-i se intalmpla si mie~De multe ori sunt certata pe nedrept, din cauza ei ca ace boacane.Stii si tu cum zic parintii, ca suntem mai mari, sa lasam de la noi, etc. Dar daca chiar e vina ei nu te sfii sa le spui parintilor ca nu e vina ta, iar cand e vina ta recunoaste
Si eu am un fratior de 8 ani, iar diferenta dintre mine si el e de 9 ani, eu avand deci 17 ani.Cand el greseste si stie ca nu este vina mea, pentru calificativul lui mic de la scoala, sau pentru ca a spart vaza, sau alte chestii de genul asta, el recunoaste ca este vina lui.
De obicei nu sunt eu cea certata pentru greselile lui.
Veri, foarte rai, incredibili de rai, extrem de rai ... Dar i-am rezolvat (2 la numar), pa cand stateam la PC, si-au facut aparitia in camera mea, normal cu ganduri ''malefice'', am activat Web-ul si i-am inregistrat. De atunci le e frica de camerea mea. O fi oare ''camerofobie''?
Eu am un frate de 3 ani si unori am aceeasi situatie ca a ta (cearta ). Pt a nu ma certa pun si eu vina pe el sau il filmez cu telefonul sau cu altceva si le arat parintilor ca el e adevaratul rautacios x-(
Pai trebuie sa le explici clar ca nu ai cum sa fi numai u oaia neagra si o sa te inteleaga daca le zici pe un ton normal