Desi te supara, sora ta vede un model in tine... asa e cu surorile mai mici... Nu a durut-o palma la fund, cat a durut-o faptul ca ai dat tu in ea... Nu inseamna ca nu trebuie sa o pedepsesti, doar ca ai putea incerca sa vorbesti cu ea si sa o inveti frumos, tu, ce e bine si ce nu... Iti strica tie tema... fiindca vrea sa o bagi in seama... nu mama, nu tata, TU... sora ei mai mare...
Buna!
Nu ai facut bine dar iti recomand sa vorbesti cu ea si sa ii explici de ce ai dat in ea... e destul de marisoara ca sa inteleaga. Apoi cauta niste activitati care le puteti face impreuna... ea va fi fericita ca vei sta cu ea si astfel nu va mai avea timp sa fie obraznica.Cand nu esti acasa da-i niste activitati placute pentru ea sa faca si felicit-o cand te intorci.Bafta
Ok. la tine e un caz serios... dar uite faza : am ramas odata acasa cu fratele prietenului meu de 10 ani pentru ca el plecase pana la mama lui la servici si il bate mai mereu mi-a zis ca daca se merge in balcon sa-l iau si in sa-i dau chiar si vreo 2 palme. Ma uitam la TV si cand ma uit era jumate in afara balconlui peste balustrada... dupa cum iti imaginezi nu i-am tras nici una. dar am dat cu el de toti peretii. L-am luat frumos pe sus. a atins si tavanu' de cateva ori. am urlat nitel la el... si plangea de mama focului. Cand a venit fratisu' avea impresia ca o sa " o iau de la el " si poc nu mai plangea. Deci. ea are impresia ca daca plange va capata simpatie si vei fi tu pedepsit... Dai dar nu ii da tare!
Eu nu te critic... Daca nu ai dat cu rautate inseamna ca a fost o greseala si nu se va mai repeta...Probabil a plans mai mult pentru ca nu te credea in stare sa o lovesti! Discuta cu ea, explica-i si o sa vezi ca nu te mai simti vinovata... Te pup, sper sa fie de folos sfatul! Si nu ai de ce sa te simti vinovata(pentru ca dupa cum spui a fost o greseala si acum regreti)...
Avand in vedere faptul ca este obraznica si nu te lasa in pace, trebuia sa ii faci ceva! Dar nu sa ii dai palme la fundulet. Trebuia sa incerci sa ii explici cum sta treaba, avand in vedere ca esti mai mare si ca trebuie sa te asculte.
Incearca sa fii pe placul ei si sa faci ceva care sa-i placa.