Nu poti sa o bati. Are drepturi. Dar inchide-te in camera, tipa, urla, ignor-o! Si eu am o verisoara in vacanta asta a dormit cu mine a stat cu mine in fiecare zi deci nu mai suportam, mai aveam putin si faceam o criza, e raau crescuta. Vorbeste urat (cam... aproape cum vorbesc eu la 15 ani , dar nu injuraturi din astea, pur si simplu doar niste cuvinte pe acolo si le-a copiat). A stat cu mine. Dar mi-a facut tata calculatorul si nu m-am mai jucat cu ea (ce puteam sa ma joc cu un copil de 6 ani? ) si imediat s-o dus la matusi-mea. Lol .
Nu o bate, nu ai dreptul asta. Cea mai buna alternativa e sa o ignori, te inchizi in camera si noapte buna. Stai tu la pc sau il inchizi, telu il pui ndeva sus pe mobila sa nu ajunga si o lasi in treaba ei sa stea cu masa sau cu adultii. Sau poti sa ii gasesti ceva de lucru, da-i o jucarie pe care nu are cum sa o strice, o revista ceva, copii is rai ca se plictisesc.Catelul cred ca e suficient sa o latre odata ca sa-l lase in pace.
Daca va locui la tine, va trebui sa se acomodeze cu regulile tale, avand in vedere ca nu este pe teritoriul ei, cred ca o vei pune la punct
Las'o sa umble pe la tine cand vine in vizita dar cand se va muta spune'i si atrage'i atentia ca nu e bine si ca nu are voi, dar cateodata sa o lasi pentru ca si tu ai fost copil mic si ai vrut sa vezi ce e aia si aialalta.Dar vorbeste frumos cu ea
Sunt in aceeasi situati, si varumi-u e enervant si ma enerveaza incontiinuu, inceraca sa nu-l bagi in seama, daca il bati chiar daca el va incepe vina va cadea tot pe tine
Ascunde-ti lucrurile in locuri in care stii sigura ca nu cauta.Pe caine trimite-l in alt loc cand vine erisoara ta.si eu am un finut asa de enervant dar ma bucur ca nu sta mult cand vine in vizita.
Este enervant, inteleg dar uite o solutie: Toate lucrurile gen: PC, telefon, etc. le iei si te incui in camera. E cea mai buna solutie, sau spune-i si mamei tale sa ii spuna si ea matusii tale.
Iti iei cainele, telefoanele, lucrurile, tot ce vrei si te incui la tine in camera