| sarah_3791 a întrebat:

Am o verisoara care pe 18 feb. face 20 ani. Ce cadou pot sa-i cumpar sau sa-i fac?

9 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Un set Spa pentru baie!
Pa, pa.

| baru a răspuns:

Sall. Un lantisor cu bratara, un tablou, obligat flori, preferabil ghiveci, care sa ramana, si cosmetice cat mai multe. Pa!

| florina_8116 a răspuns:

Un parfum

| deedee_3754 a răspuns:

Ii poti lua un ceas dragut, sau poti sa'i faci cadou o rama foto cu o poza de'a voastra sau o poza cu ea,:*

| MaimoSH a răspuns:

Pai eu zic sa ii iei un laptop Sony vaio roz(ii 40 de milbig grin)sau mai poti sa ii iei un hamster sau iai ceva care sti ca isi doreste orice fata...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic sai iei un parfum

| Nimeni_6547 a răspuns:

Buna poti sa-i iei un parfum sau ceva bijuterii un ursulets alb frumos sau cosmetice happy

app. sa-i spui La multi ani!

e nascuta in aceeasi zi cu mine :X

| paulica35 a răspuns:

Depinde de bugetul care il ai si de pesonalitatea ei, daca este mai rasfatata trebuie sa ii iei ceva mai scum si m-ai frumos ex:un notebook, un lantisor, un telefon, bijuterii, gadgetturi(mp4, ipod-uri ) etc
Daca este o persoana mai serioasa poti sai cumperi:bijuterii, flori,(sa fie ceva practic, nu ceva fara rost).
Cel mai bine este sa vorbesti cu o prietena apropiata de ea si sa aflii si parerea ei.

| AnCa7 a răspuns:

In primuL rand la multi ani pentru verisoara ta. un caDou bun ar fi un un lantisor, inel, cercei sau chiar un set gen lantisor si bratara sau na... un parfum, lucruri dinacestea

speR ca te-am ajutat happy