| Biancasata a întrebat:

Am o viață de calvar, situația mea de acasă este una nu prea ușoară...ambii parinti sunt despărțiți, iar acum când am crezut ca am întâlnit omul cu care pot avea un viitor se comporta ca ultimul om sad ca un nimic sunt în fața lui. Ce ar trebui sa fac în situația asta? Uneori ..nu ma mai pot concentra pe mine ce vreau și încotro sa ma duc

8 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Traieste singura nu mai avea asteptari de la altii, nu omoara singuratatea pe nimeni

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Când am crezut ca am întâlnit omul cu care pot avea un viitor...
Să nu mai crezi. Să cauți pe altul.

| Mosotti a răspuns (pentru sadrian46):

Bine spus, bravo!

| Mosotti a răspuns:

Pai intrebarea ta nu are sens, pentru ca raspunsul e f simplu, te desparti de el si cauti alt baiat care te place si pe care sa-l placi.
Mai are sens sa intrebi ce sa faci daca un om se poarta urat cu tine?! Eu zic ca nu are sens, ca e clar.

| Yuoia a răspuns:

Esti legata de el? Nu? Lasa-l si vezi-ti de viata ta. Are sa apara si omul potrivit.

| SingleForOne a răspuns:

Lasă-l, stabilește-te la o locuință, lucrezi până îți reclădești viața, strângi cât de mulți bani poți (indiferent ce eveniment ți-ar ieși în cale), faci studii superioare (dacă poți)

| Dintrebare a răspuns:

Problema este ca atunci cand iti alegi un partener esti predispusa sa cauti tiparul care iti este cunoscut. In cazul tau este vorba despre relatia disfunctionala pe care o ai cu parintii. Partenerul tau actual nu doar ca nu te face fericita, dar te face nefericita. De ce stai cu el? Raspunsul este foarte simplu: desparte-te de acest om si incearca sa iti gasesti un partener care sa te respecte si altaturi de care sa ai o viata buna, nu sa continui sa traiesti calvarul despre care vorbesti si pe care l-ai trait si alaturi de parintii tai.

| geoconda a răspuns:

Trebuie să te trezești la realitate, draga mea! daca si părinții tăi s-au despărțit, tu crezi că poți găsi pe cineva loial până la capăt în lumea asta? Stai chill! Inteleg situația si ca esti deprimată, dar ridica-te si nu astepta sa pici în depresie. Axeaza-te pe munca.