| coltz a întrebat:

Am observat ca cei care devin prieteni cum mine si se invart in cercul meu, nu mai fac tot felul de chestii nebunesti sau care sunt considerate riscante sau daunatoare, in ciudat distractiei pe care ar oferi-o.Pe scurt: e posibil sa am influenta, de a-i impiedica pe ceilalti, de la distractiile care sunt daunatoare, dar totusi placute (poate chiar nici daunatoare)?
am viata chiar linistita., plictisitoare de linistita. in general pun siguranta si sanatatea pe primul plan si apoi distractia. posibil sa infuenteze?

intreb, pentru ca acum un an, m-am conbinat cu o fata, care era o nebuna. am dus totusi o relatie la distanta, iar dupa un an, am realizat ca ea nu se mai distreaza ca inainte.ma gandesc ca nu am fost pe langa ea prea mult timp, ca sa pot sa schimb trasatura asta a ei si totusi pare sa se intample tuturor care ajung in anturajul meu.
credeti ca asta e un fel de paranoie sau poate sa fie real?

3 răspunsuri:
| IAmAFreak a răspuns:

Bmf, m-am imbufnat. Vreau si eu sa pot isfluenta oameni, ma gandesc la niste lucruri, mwahaha. Hi, hi, m-a cam luat valul.
Probabil ca tu chiar poti influenta pe cineva, avand in vedere ce am citit mai sus. Mie nu-mi pare un lucru rau, iar sa ai o viata linistita e chiar bine, esti cu un pas mai departe de parnaie rolling on the floor. Totusi, ar fi trebuit ca tu sa devi mai nebun, nu sa-ti devina prieteni mai linistiti. Uite cineva care a schimbat legile universului tongue.
Hm, ca sa vezi daca e adevarata chestia asta, de a influenta oameni, devino mai nazdravan si iesi din monotonie, poate ceilalti se vor lua dupa tine. Cum am mai zis, daca poti intr-adevar sa "manipulezi" oameni, vreau si eu! big grin
In fine, vezi ce faci, poate-ti infiintezi o armata terorista rolling on the floor

| olivert1310 a răspuns:

De obicei toti cand intru intr-o relatie, fie fete fie baieti, isi schimba comportamentul, de cele mai multe ori in bine, asta daca persoana respectiva este una cu "coloana vertebrala". Asa ca nu iti mai fa ganduri cum ca ii impiedici inconstient pe cei care au legaturi cu tine sa se mai distreze. E bine sa fi asa mai serios, uneori prea multa distractie strica.

| olivert1310 a răspuns:

Insa nici prea serios nu e bine, risti sa ratezi din bucuriile vietii. Daca cei care intra in anturajul tau renunta la "tot felul de chestii nebunesti sau care sunt considerate riscante sau daunatoare" atunci e bine, inseamna ca influentezi intr-un sens pozitiv; nu conteaza cata distractie iti poate oferii o activitate, daca ea este una riscanta atunci e bine sa renunti la ea. Ce n-as da si eu sa fi intalnit unul ca tine care sa ma faca sa renunt la niste chestii oarecum nebunesti, pe care le regret la urma. Stai linistit, ESTI OK!