| Lovepoison a întrebat:

Am observat ca noi, femeile ne sacrificam mereu pentru barbati, am face orice pentru ei, ii iubim din suflet, iar ei sunt reci, pasivi, ignoranti si nu inteleg ca femeile sunt mai sensibile si de multe ori parca barbatii nici nu stiu sa se poate cu ele ( nu chiar toti barbatii, marea majoritate) Oare de ce se intampla asta?

Răspuns Câştigător
| unromandestept a răspuns:

Generalizezi sau personalizezi? Femeile au in general asteptari si daca nu le sunt satisfacute atunci sa te tii, isi aduc aminte de orice "neregula". Sunteti sensibile, e drept dar o vorba calda sau un gest tandru mai incalzeste pe cineva sau doar un cadou consistent? Nu insinuez ca toate femeile sunt materialiste dupa cum cred ca nici tu nu ai insinuat ca toti barbatii ar fi ignoranti fiindca altfel te as intreba cati barbati ai incercat sa cunosti sau cat de atenta ai fost tu la dorintele lor? Ma gandesc ca cel mai important lucru intr-o relatie este comunicarea; Doresti ceva :CERE! valabil in ambele cazuri.

50 răspunsuri:
| morena a răspuns:

Doamne...credeam ca numai eu am observat asta! Totusi cand incerc sa fiu ca si el,sigur il deranjeaza! Dar mai incerc, continui sa incerc, sa vad daca se mai poate remedia ceva!

| MissLaura a răspuns:

De prosti, tampiti care te lasa ca proasta sa stai dupa ei si nu te apreciaza, de aia (in marea lor majoritate)Eu una nu pot sa iti spun prea multe fiindca nu am avut prieten si tot ce stiu e din ce am invatat de la altii...dar nu se merita daca el este asa.Pentru ce? Sa te doara degeaba chiar daca tu il iubesti ca nebuna? Eu un a nu mai am ce sa zic ca am fost invatata sa rezum totul intr-o mica fraza ca sa nu plictisesc lumea, dar tu faci ce vrei, dupa cum crezi tu...

| Klepto a răspuns:

Pentru ca cam asa este scris in legile universale nescrise pentru comportamentul intre genuri.

Cred ca intr-o relatie trebuie sa dai cate iubire primesti, nu sa dai tu 150% si partenerul/a ta nici macar sa nu se fastaceasca.
O relatie este ca si o echipa si in doi totul merge mai armonios si mai usor.

Barbatii sunt de pe Marte si femeile de pe Venus, asa cum femeile spun ca nu inteleg barbatii si ei spun la randul lor acelasi lucru.

Asa trebuie sa fie barbatul; mai necioplit, mai distant, mai "barbat" si asa va plac voua fetele/femeile barbatii.

Femeia este cateodata jumatatea mai buna a barbatului si il cizeleaza si modeleaza.

Femeilor le plac acel gen de barbat "nesimtit".
Daca ar fi sa alegi, ai alege cel bleg sau cel nesimtit?
"Femeile pot suporta barbatii prosti dar niciodata cei blegi".

| BRG a răspuns:

Sărut mîna e adevărat marea majoritate a bărbaților nu sînt conștienți ce comori de femei au lîngă ei, soțiile lor se sacrifică enorm și se consumă pentru ei iar ei sînt indiferenți și nu observă calitățile frumoase pe care le au femeile, femeile sînt cadoul minunat pe care Dumnezeu la oferit bărbatului ca și sexul. Femeia merită să fie răsfățată iubită și de ce nu masată de soțul ei din cap pînă n picioare, deoarece ea este un vas mai slab și sensibilă, delicată și fragilă.

| Tiberius a răspuns:

Fix pe dracu

| Derye a răspuns:

Nu merita sa raspund din urmatorul motiv: ai spus marea majoritate. Prin asta eu inteleg majoritatea barbatilor de pe glob. Pe glob sunt 7 miliarde de persoane. Impartit la doi (presupunand ca suntem 50-50 barbatii cu femeile) da 3, 5 miliarde de barbati. Majoritatea barbatilor inseamna MINIM jumatate din total plus 1. 3, 5 / 2 = 1, 75. Cunosti 1, 75 miliarde de barbati implicati intr'o relatie care sa se comporte astfel?
Daca raspunsul e NU intrebarea ta, e inutila.
Daca raspunsul e DA dai un mesaj si iti raspund.

| gigiro a răspuns:

Pentru ca femeile,au mai dezvoltat sentimentul iubirii,si sunt mai intelegatoare,desi nu e corect asa. Femeile,cu timpul, isi revarsa dragostea asupra copiilor, si nu mai iau in seama badaraniile barbatilor.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Sincer, nu am observat asta decar arareori si atunci femeia se sacrifica de buna voie fiindca ii placea sa fie martira si sa se vaiete. Nu inteleg de ce sa stai langa un barbat daca te simti sacrificata. E semn de prostie si femeia care face asta merita orice i se intampla. O femeie normala, daca are ghinionul sa dea peste un asemenea barbat, pleaca a doua zi si isi viata in maini.

| Anca a răspuns:

Ai observat la" marea majoritatea", la fel ca si marea" majoritate a barbatilor".

Eu nu fac partea din categoria femeilor care se sacrifica pentru cineva, nici pentru familie chiar si nu fac compromisuri.
Nu iert prea multe si nu trec cu vederea greselile de neiertat.

Barbatii se comporta cu o femeie in functie de cum o simte el de vulnerabila.

Daca-i mai slaba de inger, face ce vrea cu ea.
Daca pune piciorul in prag, se da la fund si incepe cuceritu` trofeului.

| Lololol01 a răspuns:

Oho! Si inca cum! Am incercat si eu sa am un prieten la scoala, si doamne ce ma jignea si eu ii spuneam cu calm ca nu ar trebui sa faca asta, ca fetele sunt asa mai sensibile, mai delicate, dar el ma ignora si plangeam in fiecare zi pana cand mi-am dat seama ca nu e bun de nimic. Intr-adevar, multe femei se sacrifica pentru sexul opus, cand acestia nici nu te baga in seama. Cred ca la ei e mult orgoliu, se cred superiori, etc, etc. Cum spune ci @Cristi_din_Bucuresti, ei nu isi dau seama ce comori de sotii au langa ei... Cred ca asta e felul barbatilor de a fi, mai mult ca sigur. Singura solutie e sa te intaresti, sa nu te mai afecteze, nu se merita sa plangi dupa un bou care nici macar nu te respecta! Putem si noi sa aratam ca suntem puternice, nu sunt numai barbati pe lumea asta!

greece12
| greece12 a răspuns:

Pentru ca le permiti,pentru ca impingi dragostea pana la prostie.Din dorinta gresit intelesa de a fi "bine", ajungi sa ii cauti in coarne si te transformi in bucatareasa, in spalatoreasa etc.Si,daca asa il inveti, asa il ai.Soarta si-o face fiecare om cu mana lui.Nu exista limita cand iubesti,dar e vorba de dragoste,de sentimente,nu de acapararea celuilalt,intelegi? Un barbat sta langa tine pentru ca ii stapanesti inima,nu pentru ca ii gatesti,ii speli sau ii faci curat.El nu se poate simti dator pentru asta,lucrurile astea le-a facut si mama lui pentru el,i se par normale.El nu te iubeste pentru asta,stai si adu-ti aminte cand s-a indragostit de tine, din ce motiv s-a indragostit? Cum a ajuns sa te iubeasca? Cat din acea fata de atunci mai regaseste azi in tine? Intr-o relatie, amandoi pun umarul.Reprosurile nu-si au rostul, doar intelegerea si dragostea pe care o arati celuilalt, fara sa astepti ceva in schimb.De cate ori ti-ai asteptat sotul cu masa plina intr-o tinuta sexy si avand in gand doar sa manance mai repede ca sa puteti face dragoste? Fara sa-i spui ca a intarziat,fara sa te plangi ca esti obosita,fara sa-i ceri bani pentru cumparaturile de maine? Barbatii stiu ce au de facut si fara sa le spui. Eforturile pe care le faci,ei le vad si le inteleg,nu sunt prosti.Dar plangandu-te si vaitandu-te mereu,bombanind intr-una,ingrasandu-te in nestire,este calea cea mai sigura sa-i pierzi. Iubeste-ti barbatul, da-i inima si trupul tau, dar mintea invata s-o folosesti.

| Narcis2007 a răspuns:

Barbatii nu isi exprima sentimentele ca femeile si de aceea par reci, uneori pot parea si nesimtiti

Răspuns utilizator avertizat
| user1234554321 a răspuns:

Barbatul meu e dulce tandru atent cu mine.am avut noroc sa il gasesc pe el

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La mine e exact invers el imi da atentie ma suna din 30in 30 min imi spune la fiecare 5 minute ca ma iubeste vine la mine acasa imi face toate poftele dar eu sunt mai rece:-p

| csdeaglecs a răspuns:

Pai femeile gandesc altfel decat barbatii.si ai dreptate unii nu sunt chiar asa de nepasatori, iubesc din suflet.rar gasesti 2 persoane potrivite...iar barbatii reci,pasivi,ignorati, nepasatori etc. nu sunt din vina lor, sunt de vina prietenii lor pentru ca is prosti si daca vorbeste el fain cu o fata pr lui rad de el si na.asa sunt majoritatea baietilorbig grin

| ЩΛIƬIПGFӨЯƬΉΣΣПD a răspuns:

Sincera sa fiu.batting eyelashes. trebuie sa stii sa tsi`l alegi happy. ei bine, eu niciodata n`am suferit pentru un baiat laughing)). ultima relatie a mea, a durat 3 ani happy, dar eu am cunoscut p cineva mai dragut whistling. il chema Alex; x. in fine. trebuie sa invetsy sa joci la 2 maini happy, si nu vei suferi vreodata xD. don't tell anyone. eu cu Alex suntem impreuna de 2 ani whistling

| RobertTmroo a răspuns:

Din punctul meu de vedere orice persoana, femeie sau barbat, trebuie sa aleaga cu sufletul, bazat pe sentimente de iubire sincera, iar cand unul dintre cei doi implicati in relatie simte ca nu primeste, ca nu este tratat pe masura asteptarilor, si dupa ce se discuta aceste aspecte tot nu se rezolva nimic intre cei doi, atunci ar trebui sa se spuna "Adio!", dar din pacate multi dintre noi, indiferent ca e femeie sau barbat, desi mai des cred ca se intampla la femei, accepta orice comportament neadecvat din partea partenerului, iar in aceasta situatie as intreba oare cine e de vina?!
Multi uita de visele lor si de fericirea pe care o cautam cu totii, la un moment dat chiar aud intrebari de genul "Oare unde imi gasesc eu alt baiat?", desi aceste fete/femei au 20 de ani, 25 de ani, sunt foarte tinere, pana la urma nici nu conteaza varsta, cert este ce ele aleg de bunavoie sa se "scufunde" intr-o obisnuinta, intr-o viata fara speranta, e un proverb care spune "Uneori, ne e atât de frică să fim liberi încât intrăm de bună voie în închisoarea tradiției...", vreau doar sa spun ca daca o relatie nu merge bine, atunci trebuie doar sa ne respectam un picut pe noi insine, sa facem putina ordine in viata noastra, ceva de genul "Înlătură persoanele pentru care eşti o opţiune şi fă loc celor pentru care eşti o prioritate!", decizia spre o viata mai buna, spre speranta de a iubi este la indemana noastra, trebuie doar sa nu fim indiferenti...
Iar barbati care sa stie sa iubeasca, sa fie tandri si respectuosi..., inca exista, doar ca de multe ori unele fete/femei il confunda cu o persoana "naiva" care poate e vazut ca un "pompalau"..., iar unele stiu sa aprecieze o astfel de persoana doar dupa ce il pierd si intalnesc un barbat care le ofera exact ce a ce ne scrii tu in intrebarea ta de mai sus, cam asa este viata, acum sunt situatii si situatii.
Toate cele bune si multa fericire tututor happy!

| Patry a răspuns:

Buna Lovepoison!

Ai eu am observat asta dar fac asta ca sa se vada mai Macho. Este posibil sa se mai comporte asa si poate ca au pe altele. Numai ei stiu de ce se comporta asa...

| Leon a răspuns:

Te-ai gandit ca poate nu era barbatul nepotrivit? asa e omul, mereu alerga dupa mai bine, si barbatii si femeile, nu va mai lamentati atat. Daca eu m-as indragosti de un fotomodel, iar dupa 2 luni mi-ar da papucii ca a agatat-o unu' care e mare smecher sau un fotomodel ca si ea, ar trebui sa ma supar?straight face Succesul si frumusetea atrage, nu mai vb prostii.

| EvilThoughts a răspuns:

Da,asa este, dar de multe ori nu ne dam seama ce avem langa noi.asta nu inseamna ca nu vei gasy pe cineva potryvyt. femeile,(marea majoritate )sunt sensibile.dar daca el nu te respecta nu meryta sa sufery pentru el.

| puffika a răspuns:

Nu toate doar unele femei mai fraiere se sacrifica.si eu am trecut asta si mi-am dat seama.Imi placea de un baiat care nu ma placea si ma facea in toate felurile si pana la urma l-am uitat chiar daca ma mai uit la el in ore.Deci trebuie sa stii cand sa te opresti.

| Denis_8063 a răspuns:

Sincer asta a fost chiar jgnitor pentru cu nici macar nu este adevarat cel putin de unde is eu e cam egal si fetele is mai curvare ca baieti si aproape toate fetele cu care am fost erau ft reci si nu le prea pasa sincer marea majoritatea din pamanteni sunt asa nu doar barbatii si nu doar femeile dar conteaza cine nu este asa ca si ei pentru ca e mai bine sa iubesti cu adevarat decat sa fii mitocan si nemrnic ca restul lumii si ma adresez la toate fetele inseamna ca nu ati prins baieti iubitori doar curvari incercati sa v'ii sortati nu fiti cu ultimele gunoaie si o sa vedeti ca nu mai e la fel

| Denis_8063 a răspuns:

Sincer dupa cum vad femeile isi bat joc de barbati generalizez (sunt exceptii) marea majoritate dintrefemei sunt materealiste. uitate si al tine poate nici tu nu te comporti cum trebuie cu el si daca tii se pare ca e bine ce faci mai gandeste-te o data stiu cum e din propria experienta si de atunci m-am schimbat

| Denis_8063 a răspuns:

A si ps: ma adresez tuturor fetelor/femeilor nu va mai umflati in pene pentru ca nu sunteti mai bune ca noi cu nimica toti suntem prosti uni mai prosti ca altii dar nu sunt femeile perfect si daruri de la dumnezeu si sa va rasfatams i genu pentru ca astea se fac reciproc daca nu te iubeste nici tu nu-l iubii barbatul si femie formaza un intreg voisunteti mai bune la unele lucruri noi la altele dar nu este corect sa zici ca barbatul nu este in stare sa iubeasca ca si femeie pentru ca este neadevarat.inca o chestie daca imi permiti unele fete sunt prea sensibile mie m'i s-a intamplat pentru ca am intarziat un pic s-a suparat si a inceput sa faca pe bosumflata oi apoi i'am ca plec ca nu'mi bat eu capul cu ea si o zis ca's nemernic deci depinde cum esti tu si alte femei daca nu v dati seama de fapt ce faceti bine sau barbatii la fel

| patrician a răspuns:

Ai dreptate. Dar nu uita ca nu toti barbatii sunt asa, Si pentru fiecare barbat pasiv, ignorant, sau orice fel de barbat, isi va gasi in cele din urma petecul ( femeia care i se potriveste ) Pana la urma fiecare culegam ce semanam. Daca Toti barbatii ar fi asa :reci, pasivi... atunci cum am deveni mai buni/bune, cum vei gasi acea persoana care sa te faca sa fii speciala, sa vivrezi cand se apropie de tine, etc. Eu unu atat stiu, dar stiu ca fiecare femeie e unica in felul ei, nu se gasesc doua asemenea, trebuie doar sa cauti pana vei gasi ce vera sufletul tau. Crede-ma cand iti spun ca fiecare barbat a fost candva tandru, dragastos, sensibil, dar a fost ranit de o fata. Cum noi, barbatii, suntem niste persoane vindicative, ne vom razbuna pe toate fetele cu care vom avea o relatie dupa ce o fata ne-a ranit. Dar mai e un lucru la fel de adevarat : nimic nu e perfect, asadar daca vrei ca o relatie sa mearga,. sacrificiul, efortul, sa nu fie unidirectional, ci sa implice ambii participanti. O relatie pana nu da peste un obstacol, nu vei stii, daca ea / el e fata / baiatul potrivit pentru tine.Un lcru e cert, Obstacole vor fii mereu, dar ati stiut sa treceti peste ea, Iar dupa ce ai / ati facut tot ce e omeneste posibil sa rezolvati inadvertentele / diferentele / divergentele, tot nu va intelegeti, atunci da, spui cat se poate de elocvent : adio!

| FluffyCandy a răspuns:

Stiti ce]

fiecare barbat e asa cum e.

de exemplu eu am fost in nenumarate relatii inca de la 9 ani happy

si eu nu ma sacrific ( nu pic de proasta) cand cineva nu ma place imi dau seama repede eu nu prea iert si stiu ce inseamna iubirea! si sa stii ca numai voi astea mai ciudate credeti asta,,,,,,,, ei bine credeti-ma nu e asa stiu ce zic chiar daca sunt tanara!

eu am iubit odata un baiat sh el nu ma iubea pe mine... bine nu am fost intr-o relatie si cand il vad imi vine sa plang pentru ca m-a respins!

| SwiTc3r a răspuns:

straight facestraight facestraight facestraight facestraight face
noi baietii iubim femeile nu le uram!straight facestraight facestraight facestraight face

| Minty a răspuns:

Si barbatii simt ca noi, iubesc si sufera cu noi.Sta in natura femeii sa puna suflet si sa o arate, si barbatii pun suflet numai ca nu se exteriorizeaza, sta in natura lor.Cu alte cuvinte, in ei este polul nord si in noi polul sud.

| Mihai_8442 a răspuns:

Pentru femeile pentru barbati sunt ca marfa tu nu te uiti in jur sa vezi care e adevaral si nu cred ca am vazut nu mai eu acum totul este sadisfactie nu iubire