Evident! Numai ca cele de care vorbesti tu sunt o exceptie. Probabil asa se simt ele implinite. Eu nu am observat acest lucru, dar poate nu sunt eu prea atenta la oamenii din jurul meu. Insa iti pot spune un lucru: in drum spre gradinita fetitei mele, trec prin fata unei scoli generale si a unui liceu. Sunt marcata de tinutele unora dintre fete - ai impresia ca se duc in club, nu la scoala - dar nu inseamna ca nu vad si fete decent imbracate.
Revenind la intrebarea ta, da, ai dreptate, UNELE femei casatorite isi etaleaza in exces nurii, dar nu toate, deci sa nu generalizam.
Eu nu cred, adica daca te casatoresti nu inseamna ca nu trebuie sa mai ai grija de aspectul tau, daca pe sot nu-l deranjeaza, nu-i nimic
Si daca ne casatorim gata trebuie sa ne imbracam ca calugaritele, fiecare se imbraca cum ii place chiar daca e casatorita sau nu, atata timp cat sotul nu este gelos nu vad care ar fi problema.
Eu n-as face asta, m-as imbraca ca de obicei, dupa gustul meu.Pana la urma, suntem femei, nu?
Daca iti iei o masina frumoasa, de ce ''o scoti in lume''? Nu te mandresti cu ea? A nu se intelege a fi o comparatie intre masina si femeie. Eu personal ma mandresc daca cineva intorce capul pe strada dupa sotia mea. Consider ca o data ce ai facut pasul(casatoria) stii ce ai ales si nu trebuie sa fii atat de disperat incat sa-i pui femeii patura-n cap.
Atata timp cat sotului ii place atitudinea, eu zic ca e ok! Pana la urma, doar se zice ca "ce e frumos, si lui Dumnezeu ii place"! Depinde foarte mult si de femeie, de cata incredere are in propria persoana! Daca te-ai casatorit, nu inseamna neaparat ca trebuie sa nu mai iesi in evidenta si sa nu te mai placa si altii! Cred ca o persoana se simte foarte bine atunci cand este privita cu admiratie dar toate au si o limita! Ca sa fii placuta de cei din jur, nu inseamna ca trebuie sa te si dezbraci de tot(sunt si cazuri din astea)!
Eu am destui ani de casnicie (excelenti), insa nu consider ca o verigheta pe deget = sac in cap si cenusa deasupra. Nu ma imbrac nici "sumar" cum zici tu, insa acord o atentie deosebita vestimentatiei si felului in care ma aranjez, iar acest lucru il fac pentru mine si pentru sotul meu. Nu mi-ar conveni ca sotului meu sa ii alunece ochii dupa alta, doar pentru ca eu neglijez felul in care arat.
@Dara, sint de acord cu tine, eu ma refeream la"sumar"cum zici si tu, este o mare diferenta intre estetic si sumar, nu crezi?
Ei si? Se imbraca cum vor ele doar sunt femei iar cand s-au casatorit nu au semnat pentru a deveni proprietatea acelui barbat. Ci pentru a trai cu el. Daca m-as marita stiu ca m-as imbraca ca pana acum, atat timp cat pe sot nu il deranjeaza. Nu zic ca m-as imbraca atat de sumar incat sa raman in sutien si colanti, ci atat cat se poate de decent nu ca o calugarita.
NU! De ce sa isi ascunda formele? Femeia chiar daca este casatorita are nevoie de admiratie si din parte altor barbati.desigur vorbim de priviri admiratorii nu de altceva.
Hai sa fiu si eu rea! De ce barbatii casatoriti observa(cum zici tu )femeile sumar imbracate? Nu ar fi cazul sa aiba ochi doar pentru cea careia i-a daruit verigheta?
Cred ca foarte mult conteza stilul vestimentar al respectivei d-ne/d-soare inca dinainte de a-se casatorii. Daca inainte de casatorie se imbraca mai...sumar e normal ca si dupa casatorie sa adopte acelasi stil vestimentar.Stau si ma gandesc ca nu oare acea imbracaminte sumara i-a atras la inceput pe multi actuali soti? Eu cred ca fiecare dintre noi trebuie sa se imbrace asa cum simte, cum crede ca-i sta cel mai bine, dar sa aiba grija ca vestimentatia ei sa nu o puna pe ea sau pe sotul ei intr-o postura penibila.
O femeie se imbraca pentru ea (sau ar trebui) nu pentru sot sau altcineva. Daca ai asemenea pretentii fa-te musulman, pentru tine si ca sa stie si ele...
anonim_4396 întreabă: