| abaalexandra a întrebat:

Am parul drept si as vrea sa imi schimb felul in care il tin este destul de lung! nu stiu cum sa ma dau cu spuma de par ca sa imi stea si mie mai bine mai shik ...nu stiu ce sa mai fac as dori sa il fac cret ...si sa imi stea asa... ce spuneti? cum as putea sa ma dau cu spuma caci de facut cu drotu sau cu bigudiurile nu imi sta...

6 răspunsuri:
gbrltdr
| gbrltdr a răspuns:

Daca ai parul foarte lung este greu de uscat cand il pui pe bigudiuri, iar acestea trebuie sa fie foarte groase, astfel onduleurile vor fi mari si frumoase...Sa nu-ti pui parul pe moate ca nu mai poti sa ti-l descurci si sta si urat...Ideea cu impletitul parului este buna, obtinand niste onduleuri ca valurile, nu rotunde, cu volum. Daca ai placa pentru par iti poti face suvite de par ondulat...ar fi grozav! Daca totusi ai parul foarte lung este cam greu sa-ti faci coafuri multe... o idee ar fi sa-ti strangi cum il au japonezele ...intr-un coc mic in ceafa sau mai sus, cu cateva suvite de par...ca un palmier...este tineresc si vad ca se poarta... dar nu pentru mult timp pentru ca strangi radacinile firelor de par.
Spuma de pe par trebuie s-o speli a doua zi caci atrage praful si se vede oribil. Daca iti mai scurtezi parul...pana la umeri poti sa-ti faci mai multe coafuri si poti folosi si spuma de par pentru a-l aranja si bigudiurile pentru a-ti ondula parul... Dar trebuie tuns in scari de o coafeza...altfel nu arata bine...

| Linda a răspuns:

Exista un fel de ulei (coafeza mea are) care care face sa stea parul drept.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1. se scrie chichappy
2.Prinde'l cu moatze dupa ce te speli si dormi asa cu elhappy
Va sta 100%happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fa`tee cu placa ` Intoarce`oo pe parr:X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fatyl ca placa si dai ca fixativ

| anna_1569 a răspuns:

Parul meu are 43 de cm si bretonu 34 cm as dori sa il fac cret dar cum? raspunsul la intrebarea ta este...nu stiuhappy