| Adina34567 a întrebat:

Am povestit acum ceva zile ca am 22 de ani sunt cu soţul meu căsatorită de un an şi el vrea bebe dar nu sunt pregătită am discutat cu el şi a fost înţelegator a zis că o să aştepte până sunt pregatită acum e alta problemă mama lui ma bate la cap tot timpul cand merg cu soţul meu la ea să îi fac un nepot ce pot face? Am 22 de ani şi trebuie să îmi termin şi facultatea. Aveţi alte sfaturi pentru mine în afara de cele care leaţi zis la întrebarea trecută?

2 răspunsuri:
| relian a răspuns:

Nu te mai du pe la soacrata laughing lasa-l doar pe sot sa mearga, tu gasesti motive, ai scoala, ai de invatat, nu ai timp de vizite.

Ori daca vrei sa mergi, spune-i simplu, cand termini scoala, atunci o sa faci si copil, toate la timpul lor.Momentan esti studenta, trebuie sa te axezi pe invatat, nu sa stai dupa leganat si sa dai tita la sugari si sa nu mai ai timp de scoala.

Daca nu intelege, spune-i ca o sa mai treci pe la ei cand o sa te hotarasti sa faci plozi laughing

Esti cumva la facultate cu plata? Intreb asa de curiozitate, la felul cum gindesti, am pe acolo ar putea sa fii, unu care gindeste fac scoala moca.

Ori ai venit pe aici sa te lauzi, ori esti cam saraca cu duhu laughing

| ioana748 a răspuns:

Pacat ca nu te ai casatorit din dragoste.
Cand o femeie iubeste doreste copil cu iubitul ei.
Se creste un copil si cu facultate, job, alte activitati.
Unele femei care s au casatorit din alte interese se protejează pe ascuns, sunt variante acum o mulțime. Astfel explicatia este ca nu a fost sa fie si scapa de discutii
Oamenii cand se casatoresc doresc si copii.
Nu spune nimeni sa faci 10, dar 1, 2 intregeau si sudau familia.
Tu stii de ce ti ai unit destinul cu un om pe care nu l iubesti cu adevarat
Succes in cariera,
Toate cele bune,