Totusi ar trebui sa se astepte sa ai un prieten la varsta asta, vorbeste mai bine cu mama ta si zii ca ai un prieten si ca ar vrea sa-ti cunoasca parintii (la intalnire sa vina si el cu un buchet de flori pentru ea )
Stai linistita ca-i o practica generala a parintilor
Spune-le ca ai un prieten de...2 saptamani, ca e de varsta ta, ca va intelegeti bine, se poarta frumos cu tine si ca e cu tine in liceu.
Chiar daca nu e asa, e cel mai bun scenariu.
Eu am 19 ani si prietenul meu 31 Nu varsat conteaza. noi ne-am logodit. le-am spus alor mei in fata. "vreti sa va mint? Sau acceptati realitatea fara comentarii si interventii in viata mea" acum urmeaza nunta :X si toata lumea fericita trebuie sa stii ce sa vb si cum sa le spui! Eu cand l`am adus prima data acasa. dupa ce a plecat tata m`a intrebat "credeai ca esti singura acasa" si i-am sp ca nu Asta si vroiam. sa fie acasa
Nu conteaza CUM le spui... conteaza sa prinzi un moment bun
Tu iti cunosti mai bine parintii...Presupun ca te`ai simtii mai in largul tau daca ai vorbii cu mama ta, nu? Atunci, cand esti cu ea acasa si este "in toane bune" poti sa ii spui ca ai un prieten de atata timp si te intelegi bine cu el.Cum va reactiona mama ta...remane de vazut.Probabil ca dansa ar vrea sa il prezinti sa fie sigura ca fata ei e pe maini bunenu? Iar daca nu va accepta spuni ca nu are incotro.totusi tu cu prt tau aveti o relatie destul de lunga si e cam tarziu sa intervina parintii sa va desparta.
Buna TPU?
de prieten nu stiu cum sati zic dar spune-le in fata ca doar frate ai 17 ani dapai eu am 14 ani si ma lasa sa am prietene