| SadBoyForever a întrebat:

Am probleme cu niste colege la scoala, faza e ca eu m-am inscris la o postliceala si acolo suntem pana in 15 in clasa nu stiu exact, in fine, am in clasa doar fete si nu m-au prea suportat de la inceput fac misto de mine sau pur si simplu nu vorbesc cu mine, stau singur in banca, ce pot face in situatia asta, nu ma pot bate cu ele in niciun caz ca sunt fete, nu le-am dat raspunsuri dure pentru ca pur si simplu nu sunt un badaran ce pot face ca ele sa nu mai faca misto de mine?

7 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| JIJ a răspuns:

Vezi o fata care est mai singuratica si intreab-o ''vrei sa stai cu mine?'' chiar daca nu raspunde nimic, numai ca la inceput trebua sa faci cunostinta cu ele si sa dai mana cu toate big grin dar nue tarziu nici acum, si mai ales conteaza mult accentul cu care le vorbesti un simplu ''buna'', ar putea suna artagos uneori

| JIJ a răspuns:

Ma inteleg mai bine cu fetele decat cu baietii, baietii sunt mai badarani. deci daca esti un baiat badaran te vor lua peste picior.

| Smileygirl23 a răspuns:

Dar de la ce a plecat toata situatia asta? Pentru ca daca tu chiar nu le-ai facut nimic, inseamna ca atitudinea lor se datoreaza doar faptului ca tu esti...baiat si ele fete, ceea ce ar fi absurd. Ar trebui sa le analizezi putin sa vezi care dintre ele ar fi mai accesibila si sa incerci sa te imprietenesti cu ea, ca mai apoi, treptat, sa te apropii si de restul.succes

| SadBoyForever explică (pentru Smileygirl23):

Uite care e treaba: la mine in clasa sunt 4 fete care si-au facut gasca lor ele nu prea vor sa vorbeasca cu mai nimeni pentru ca se cred superioare noua celorlalti deoarece ele se cred frumoase si sunt foarte fitoase ele nu baga in seama mai pe nimeni ce pot face in situatia asta?

| d4ea a răspuns:

Trebuie sa descoperi niste lucruri comune pe care le ai cu ele si sa incerci sa te incluzi si tu printre ele.arata-le si ca nu esti de batjocorit.fii dur dar in acelasi timp fa-le sa te si placa.

| xxxToxicPikaChuxxx a răspuns:

Ar trebui sa te simti norocos ..singur printre fete ...Sunt fata deci oarecum stiu cate ceva. Ignorale, te vor cauta ele singure si daca fac misto de tine inseamna ca esti important