Buna!
Ai dreptate nu le poti rani sentimentele dar totusi le poti spune ca bradul este frumos dar parca n-are crengi destule etc.
Dar oricum daca stii cum sa il impodobesti va arata frumos.
Ce trebuie sa faci ca sa arate frumos este sa ii pubeteala mai multa in stil "spirala" si cat de multe globuri incap, funda, beculete/instalatie si normal stea de varf.
Ai incredere, si mie mi s-a intamplat si am rezolvat foarte, foarte simplu.
Mult succes!
Si Craciun fericit si un An Nou fericit!
Hmm...ai tai s-au chinuit sa ia un bradut, asa cum au putut, si tie nu-ti convine ca e "uratel". Nu le zice nimic, n-o sa faci decat sa le ranesti sentimentele. Bucura-te ca il ai si aranjeaza-l si tu cum poti. Cum a zis si @Mira, ghirlande, globulete puse pe unde e mai 'stufos', eventual mai taie din varf daca e prea rarefiat pe sus.
Frumusetea bradului de Craciun nu consta in marimea acestuia, cat de verde e sau daca este golas sau nu... Cred ca important este ca ai un brad pe care sa il impodobesti si care va arata frumos daca vei pune putin sufelt in decorarea acestuia. Gandeste-te ca altii nu au un brad pe care sa il impodobeasca. Ia vezi cum faci si impodobeste bradul frumos. :*
Sfat pentru la anul':cumpara-ti un brad artificial...chiar daca pare scump tine pana la 10 ani, si e ecologic
Stai linistita, uitata`te la el si gandeste`te ca tu ai, altii nu-l au nici macar pe ala!
cum au zis si ceilalti pune mai multe ghirlande si o sa arate superb! nu le spune ca nu iti place fiindca o sa se simta rau, ei incearca sa faca totul cat mai bine pentru tine, incearca sa te bucuri ca ii ai langa tine si te iubesc.
Sarbatori Fericite! :*
Nu fi disperata dap o sa le ranesti sentimentele daca le zici i fata dar trebui sa faci 2-3 lucruri ia beteala rosie albastra si alba, apoi impodobeste bradul ia luminite din astea care se pun la geam sh apoi pune globurile o sa-ti mearga crede-ma eu cred ca ti-am dat un sfat bun :_*pentru alt sfat iami id-ul cris_best_2011
Daca il impodobesti cu beteala si globuri o sa arate mai plin si mai misto. te asigur eu. Craciun Fericit!