| Sara3007 a întrebat:

Am pus o întrebare anterioară în care vă spuneam că am 18 ani și sunt însărcinată inițial voiam să fac avort dar acum m-am gândit să păstrez copilul tatăl copilului e mai mare cu 1 an decât mine are 19 ani încă sunt cu el dar el a zis că indiferent dacă fac sau nu avort vom rămâne împreună a zis că e decizia mea pentru că e corpul meu. Tata e preot din câte știți din întrebarea anterioare și a zis că dacă tot rămânem împreună eu și tatal copilului trebuie să ne căsătorim dar eu nu sunt pregătită.Ce e de făcut în situația asta? Ce să fac să rezolv situația cu tata? Să nu fac avort m-am gândit tot din cauza că mă presa el cu subiectul

2 răspunsuri:
| StoicAnalysis a răspuns:

Poti face nunta religioasa la biserica, doar tu cu iubitul si cu niste nasi pe care ii alegeti voi. Asta daca vrei sa-i faci pe plac tatalui. Si poti sa faci nunta civila la primarie plus petrecerea de dupa nunta, cand va simtiti voi pregatiti. Ca asa costa o gramada de bani sa faci nunta din aia mare cu tot tacamul. Si acum cred si eu ca nu sunteti pregatiti.

Vorbeste totusi si cu iubitul sa vezi ce parere are.

| AliGab a răspuns:

Pai ai un prieten cu care faci sex, ii porti copilul, omul vrea sa fie cu tine si tu nu vrei sa te casatoresti cu el? Ori esti fraiera ori nu il iubesti pe tatal copiluluitau si mai bine l-ai lasa sa isi gaseasca pe alta care-l va iubi.