Pentru a te simti bine, trebuie sa fii relaxata, apoi sa iti placa persoana cu care faci dragoste..., sa ai parte de multa tandrete, afectiune... Daca faci dragoste doar pentru partenerul tau, ca sa il tii langa tine in felul acesta., cand tu nu ai chef, nu o sa te simti bine... Incearca sa iti cunosti corpul, sa stii care sunt zonele tale erogene, unde esti mai sensibila la atingere si spune-i iubitului tau ce iti place..., poate asa vei reusi sa te simti mai bine!
Nu e nici o problema cu tine... cunosc o persoana care a trecut printr-o situatie asemanatoare... nu-si dezvoltase sexualitatea... nu stia prea multe despre acest subiect si nu stia ca trebuie sa se simta bine/sa aiba orgasm cand face dragoste (nu e o conditie esentiala, dar e placut). Sfatul meu este sa te documentezi mai mult... sa vezi ce e ala un preludiu, orgasm etc... si nu in ultimul rand sa descoperi ce-ti place... si la asta te poate ajuta el. spune-i.
Poate nu-l intereseaza cum te simti, si nu pune accent pe ce ti-ar face placere...sau poate din contra. ca sa te poti relaxa si sa te poarte pe culmile placerii, cel mai important: spune-i ce vrei, cum vrei, cat ai vrea, unde ai vrea.ai fi surprinsa sa afli ca si el isi doreste poate aceleasi lucruri si nu stia cum sa puna ...problema
Eu nu as zice ca e problema ta ( cine stie a face dragoste sunteti in doi ( nu parerea mea ( nu e vina ta. eu as zice mai degraba ca lipseste preludiul sau cum se cheama ( el sigur nu stie nimica de asta ( nu e o chesitie care face placere nici unui om ( eu as zice daca u sti ca e jmatatea ta si crezi ca o sa te inteleaga incearca si zi problema ta
PS: pina sa mi cunosc sotul ( si asta nu am zis la prea multa lume == )) nici eu nu prea vedeam rostul unui raport sexual (( din pacate am cunoscut ce inseamna tirziu ( asa ca parerea mea e asta (( dupa aia vezi tu e de la caz la caz doar ca NU nu e problema ta ((
Sunt femei care nu au orgasm, nu esti singura.in timpul actului sexual mangaieti clitorisul si vei avea primul tau orgasm, garantat
Nu trebuie s gandesti asa... poate are el o problema, nu tu...ar trebui sa-i spui si lui akeasta problema j poate te va ajuta...
Cel mai probabil ar fi k el nu t satisface ... c vreau eu sa zic...cand sunteti amanandoi in pat si va sarutati, va mangaiati sa fii atenta dk t exciti atunci, dk simti dorinta acea sa t daruiesti lui sau sa-ti doresti mult de tot sa faci dragoste cu el. Incercati sa improvizati in pat...sa nu fie o simpla partida de sex :-s...propuneti-va jocuri erotice, impartasiti-va fanteziile si mai intai de toate faceti in asa fel k preludiul sa fie cat mai lung.Nu.intrati in dormitor, va trantati in pat, in 10 sec v-ati dezbracat si direct actiune ...incearca asa si sa-mi spui dupa daca a dat roade pup
O buna comunicare intre voi doi ar fi rezolvat aceasta problema delicata...asa in schimb ai pierdut doi ani de "placere absoluta"
Depinde de atitudinea partenerului, poate nu stie sa iti gaseasca punctele slabe, sau poate ai o afectiune, dar trebuie sa stii ca sexul si creierul sunt intr-o continua relatie,"merg mana in mana", invata-l pe partenerul unde si cum sa te atinga, ce iti place cel mai mult, descoperati singura trupul, masturbarea ar putea sa te ajute, mergi la un sexolog, ar putea sa te invete foarte multe lucruri si pe tine si pe el, trebuie sa borbesti cu partenerul si sa gasiti o solutie amandoi, nu doar tu singura"pentru un vals este nevoie de doi"