Buna,Kiana! Draga mea, stai liniștita, toate trecem prin faze de genul! E complet normal sa ne plictisim de persoanele cu care obișnuim mereu sa comunicam. Devine un stres la un moment dat si vrem o pauza, singurătate, pentru ca suntem oameni! Ceea ce trebuia sa faci ( nu neaparat, doar ma pun in locul tau ), trebuia sa ii explici. Te afli intr-o perioada grea, vrei putin spațiu, dar tii mult la ea si o iubești si te intelegi bine cu ea. Asta o făcea sa te înțeleagă, daca iti era prietena adevarata. Pana la urma, a fost un gest/o dovada de prietenie adevarata cand ea a acceptat sa fiți din nou prietene, după ce ai băgat-o in ceata. Cand te plictisești de cineva, deseori pare ca iti este Rușine cu persoana respectiva, chiar daca esti retrasa sau timida. Eu am avut o prietena ( bine, a fost ceva mai mult intre noi, dar la momentul actual suntem prietene ) care era timida si o deranja ce spune lumea, asa ca a cam pus capăt la ce era intre noi. Se simtea stânjenită sa fie ea însăși si a ales sa rănească o persoana ( pe mine ) pentru ca era asa cum era, o fire mai retrasa. Eu am inteles decizia ei, dar ea s-a distanțat complet fata de mine. Asa ca, n-ai de ce sa iti faci griji. Daca te-ai Atașat de ea, încearcă sa faci totul sa fie cum era. Nu o sa fie totul ca înainte, nici ca înainte nu poate fi, dar macar stii ca sunteți prietene. Faptele trebuie sa vorbească si trebuie sa renunți la unele chestii. Cum ar fi, sa te schimbi, mai pe scurt. Poate ea chair tine mult la tine si trebuie sa ii demonstrezi si tu asta, altfel o rănești. Încă ceva, legat de grupurile de prieteni... ei te pot bârfi mereu cand tu nu esti si nimeni sa nu zică nimic! Asa merge totul. Dar stii ca ea tine la tine si nu va face chestii de genul repetat si nu te va răni. Asa ca, încearcă sa te schimbi, sa iti acorzi tie o șansa sa nu o mai rănești. Poate chiar suferă si ii e si ei dor de cum erați înainte, dar nu o poate spune pentru ca nu te mai considera asa apropiată si ii e frica sa nu o rănești mai tare. Sper ca sfatul meu te-a ajutat! Mult noroc!