| mihaela_2323 a întrebat:

Am revenit cu inca o intrebare ce ma framanta crying, tot ii zic persoanei iubite ca o iubesc ca o sarut ca mi-e dor de el ca abia astept sa avem familia noastra, sa avem copii si sa intemeiem o familie. dar el nimica dar absolut nimica nici macar nu imi zice te iubesc sau sa imi zica si eu sau ceva de genu, nimica crying i-am zis o data dar de ce nu im imai zici te iubesc, pai o sa auzi de la mine asta in fiecare zi dar trebuie sa mai clarific ceva, si eu ii zic dar ce, ee lasa. si vb cu el de 10 luni dar in ultima luna o luna si ceva absolut nimica nu mi-a mai zis nimic, nici o vb de dulce nici un alint, sau macar sa zica si eu cand eu ii zic te iubesc nimica, absolut nimica, dati-mi si mie un sfat ce sa fac si cum sa-l lamuresc cat de mult il iubesc si cat de mult tin la el. Va multumesc

6 răspunsuri:
| Kylexy a răspuns:

Acultati inima,dar cand tragi de persoana iubita pentru astfel de lucruri simple e greu lasa-l acum ca daca te lasa el mai tarziu o sa iti fie foarte greu, tu poate esti mai matura ca el, el poate e mai copilaros de felul lui.Nu ai ce sa faci, daca el nu simte sa iti spuna nu iti spune.Ai grija de tine :*

| Doublekillll a răspuns:

Hmm.e posibil sa nu tina la tine atat de mult incat sa se gandeasca in a intemeia o familie si sa aveti si copii, incearca sa o lasi mai moalebig grin

| GoodGuyOviCONTSUSPENDAT a răspuns:

Ori e intrebarea pusa la misto(p.s: nu vad intrebarea) ori nu e nimic serios in relatia asta a ta. straight face

| Piiink a răspuns:

Bunawinking intreba-l daca te mai iubeste si sa iti zica clar astfel o sa te linsitesti si tu si el tongue Si pentru binele relatiei vosatre arati um pic de iniferenta nu i mai zi mereu te iubesc sau sai zica alti ca il iubesti o sa creada ca esti obsedatawinking.

| maftei a răspuns:

Eu cred ca asi bate joc de tine an nici un caz nu te iubeste. Daca el nu ati raspune la nici o intrebare dea ta.Mai bine zic sa pui capat relatie ca nu merita, mai tarziu o sa ati para rau.

| SingleFlavor a răspuns:

Nu e nimic la mijloc, Adicat tu te milogesti de el si el nimic, ii place sa se joace cu tine, sau mai degraba cu sentimentele tale fata de el. Pune PUNCT> nu te merita